Ekran kartını değiştirmek istiyorum

dogan0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba

Ben bu bilgisayardaki ekran kartını değiştirmek istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var; Param yok annemin babamın borçları var taksitte olmuyor elimdeki ekran kartıda kötü zaten mario bile kasar. Lenovo P70 telefonum var 3 ay önce almıştım telefonu, satıp ekran kartımı alsam yoksa telefonu riske atmayıp annemin babamın borçlarının hafiflemesinimi beklesem :(

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Doğan öncelikle hoşgeldin küçük harfle yazmayı düşün bence ayrıca satarak yeni bir şey almak hiçbir şey ifade etmez. Git çalış paşa paşa al çalışamıyorsan da bekle dolar kuru yüksek parçalar pahalı alacağın ekran kartı çok bir performans sağlamayacaktır almışken iyisini al derim ben.

dogan0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğan öncelikle hoşgeldin küçük harfle yazmayı düşün bence ayrıca satarak yeni bir şey almak hiçbir şey ifade etmez. Git çalış paşa paşa al çalışamıyorsan da bekle dolar kuru yüksek parçalar pahalı alacağın ekran kartı çok bir performans sağlamayacaktır almışken iyisini al derim ben.
Önerilerin için çok teşekkür ederim bencede doların düşmesini beklersem daha karlı çıkarım bu işten :) paşa paşa çalış demişssin :) fakat 15-16 yaşlarındaki bir kişiye ne kadar verebilirlerki zaten lise 1 ğrencisiyim tüm gün yoruluyorum o yorgunlıkla işe gidersem sabah okulda uykusuz kalırım onu ayarlayacağım :)) iyi günler

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Koç,sen oyunu moyunu boşver hele,sabır sabır sabır :) Paranı biriktir,Birde aklında bulunsun,babana söyle o sana iş bulur elbet,sanayi,demirci,camcı,kusura bakma da biraz sıkman lazım yorulmak filan söyleme bunları..

dogan0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim :D her türlü işi yaparım sıkıntı yok ama ben yorulmasam bile sabah gözlerimden uyku akıyor ya :) yoksa temizlik yemek falan her işi yparım ama iş yokki varda almazlar

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abisi acele etme. Bence parani biriktir ve iyi bir ekran karti al. Simdi acele edipte alirsan tam istedigin karti alamazsin. Zaten almisken iyi bir ekran karti alirsin. Benim tavsiyem calis kazan satin al ve oyna.