Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ben format attım gta 3 acıyorum karşı su yazı çıkıyor ------> gta 3 en azindan 12 mb ekran kartına ihtiyaç duyar dior yardım edin lütfen pc markası casper nirvana n.b 1.5
arkadaşlar benim 1696 mb yazıyo ama pes 2010 u yükleyemiyorum pes 2010 128mb istiyo yüklenmeliydi açınca minimum sistem gereksinimini karşılayamıyormuş
Arkadaşlar Ben Pes 12 aldım yüklemeye çalıştım arkadaşın sorunu gibi bi yazı çıktı sanırım bilgisayarın ram'ı ve ekran kartı düşük dolu hafızayı nasıl boşaltabilirim.
arkadaşlar bendede gta vice city i çalıştırırken cannot **** enough avaible video memry diye bişi dio ekran kartı dandik dio yani ama benimki 1gb paylaşımsız neden çalıştırmıyor
sa arkadaslar ben metin2 usb ile arkadasdan aldım onun pc de calısıyor öbür pc'mdede calısıyor ama gerçek pc takınca Metin2 güncelleme hatası veriyor sorun nedir acaba ?