Ekran kartımın sorunları var

LeqioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar...

Başlığa ekran kartı sorunları yazdım ama tam emin değilim,sorunu anlatayım.
Bilgisayarımdaki oyunlar kasmaya BAŞLADI.Daha önce kasmayan oyunlar bunlar örneğin gta 4.donanında hiç bir değişiklik yapmadım fakat oyunların çogu kasmaya başladı ve tekrar ediyorum daha önceden kasmıyodu.Az çok araştırıdm fakat bişey bulamadım ne yapmam gerekte bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
Bu konu nereye açılır bilemedim,yanlış yerse özür dilerin ve admin arkadaşlardan doğru konuma taşımalarını isterim...

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarında kac gb ekran kartı var mesela Intel 3000 ı-4000 ve nvidia 2 sinden biri veya biri varmı yoksa her ikisidemi var

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Örnek olarak GTA IV'ye girip ayarları lowa çekiniz. Power'ınızı kontrol ediniz ve ekran kartı sıcaklığını gerekli programlarla test ediniz.

beko1491

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Örnek olarak GTA IV'ye girip ayarları lowa çekiniz. Power'ınızı kontrol ediniz ve ekran kartı sıcaklığını gerekli programlarla test ediniz.
Sorun şurda;eskiden ayarları düşürmedende rahat bir şekilde oynayabiliyordum ama şimdi ayarlar düşükken bile sorun oluyor.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şu yüzden sordum mesela ekran kartınızı oyuna tanıtmanız gerekir. demekki ekran kartı oyunu tanımıyor olabilir. buda onboard gibi yani ( ekran kartsız) oyunu çalıştırıyordur dogal olarak oyun kasıyordur. oyuna gir ayarlardan nvidia grafik işlemcisini seç. ben win8 kullandıgım için bende böye yazıyor sende yoksa böyle bişey kardeş xp veya 7 kullananlar bilir

beko1491

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu yüzden sordum mesela ekran kartınızı oyuna tanıtmanız gerekir. demekki ekran kartı oyunu tanımıyor olabilir. buda onboard gibi yani ( ekran kartsız) oyunu çalıştırıyordur dogal olarak oyun kasıyordur. oyuna gir ayarlardan nvidia grafik işlemcisini seç. ben win8 kullandıgım için bende böye yazıyor sende yoksa böyle bişey kardeş xp veya 7 kullananlar bilir

Dediklerini denicem ama önce bişiy sölicem.Donanım değişikligi yapmadım dedim ama aklıma gelen bişi var.Harddisk im çöktü ve yani harddisk aldım hatırladıgım kadarıyla kasma proglemi bu şekilde başladı ama tesadüfte olabilir.Sizce bunun etkisi olabili mi ?

LeqioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olabilir ama Gta IV gibi oyunları ekran kartı olmadan Pc nin kaldırabileceğini sanmıyorum.Başka bir önerin var mı ?

Aklıma gelen birşey var onuda söleyim.Ekran kartım fazla ısınma nedeniyle oyun oynarken yaklaşık 30 dk içinde kapanıyordu.Bu sorunu bi şekilde çözdüm yani ben çözdüğümü düşünüyodum ama çözmemişim muhtemelen.