Yardım ekran kartımın fanları dönmüyor

bugrra06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar dün yeni kasa aldım ve topladım ekran kartımın fanının donmedıgını fark ettım arada bir dönüyor ve ardından duruyor yardımcı olurmusunuz

ekran kartım 1050ti

anakart msi a320m pro vh plus

batuhangns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba, ısı değerlerini kontrol etmelisin. 60 derecenin altında ise fanlarının dönemmesi çok normal.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
15
Endişelenmenize gerek yok oyun oynadığınızda çalışıyor mu kontrol edin. Ekran kartı soğuk olduğunda fan kendini kapatır. dönüşlerinizi bekliyorum.

bugrra06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Endişelenmenize gerek yok oyun oynadığınızda çalışıyor mu kontrol edin. Ekran kartı soğuk olduğunda fan kendini kapatır. dönüşlerinizi bekliyorum.
oyun oynadıgımdada donmuyor elımle dokundugumda ekran kartına sıcaklık var ama kac derece oldugunu bılemıyorum bilgisayar uzerınden derecesını kontrol edebilecegım program varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu fark ettım ekran kartının sağ tarafından yukarı dogru bıraz kaldırınca donmeye başlıyor bırakıncada devam edıyor donmeye bir zaman sonra duruyor

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
15
Portlarında sorun var hocam ekran kartını çıkartıp anakartı bağlantı noktasını inceleyelim

batuhangns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
oyun oynadıgımdada donmuyor elımle dokundugumda ekran kartına sıcaklık var ama kac derece oldugunu bılemıyorum bilgisayar uzerınden derecesını kontrol edebilecegım program varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu fark ettım ekran kartının sağ tarafından yukarı dogru bıraz kaldırınca donmeye başlıyor bırakıncada devam edıyor donmeye bir zaman sonra duruyor
HWinfo programı ile sıcaklığı ölçebilirsin.