Ekran Kartımın Ayrılmış Video Belleği 0MB olarak gözüküyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scwt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Benim ekran kartımın ayrılmış video belleği bıos da 64mb olarak gözüküyor fakat windowsta bu gözükmüyor ve bu yüzden oyunlarda çok düşük fps alıyorum.Yani internette birkaç video gördüm yasal yada değil bilmiyorum ama regedıt ayarları ile uğraşıp yada PHDGD VRAM TOOL kullanarak artıran var hepsini denedim ama olmuyor lütfen yardım edermisiniz hiçbir oyun oynanmıyor.
Sistem Özellikleri;
2.5gb ram
358 mb mobile intel 965
core i2 duo 1.83ghz işlemci
Windows 7
Yardımı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim=)

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
RAM çok düşük, paylaşım yaparsanız sisteme ve oyuna yetecek RAM kalmayacak...

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Kısa bir araştırma yaptım ve ekran kartınızın tümleşik olduğunu öğrendim, tümleşik ekran kartlarında ne yazık ki paylaşım yapılamıyor.

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kısa bir araştırma yaptım ve ekran kartınızın tümleşik olduğunu öğrendim, tümleşik ekran kartlarında ne yazık ki paylaşım yapılamıyor.
Peki bıosta niye 64mb vram gözüküyor,yani bu ekran kartında vram var ama kullanamıyoruz gibi bişey oluyor anladığım kadarıyla.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
VRAM'ler ekran kartına aittir ve RAM'lerden bağımsız olarak çalışırlar. Bios'ta 64mb olarak görünmesinin farklı nedenleri olabilir, başlata dxdiag yazıp Directx Tanı Aracı üzerinden kontrol edin.

scwt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
VRAM'ler ekran kartına aittir ve RAM'lerden bağımsız olarak çalışırlar. Bios'ta 64mb olarak görünmesinin farklı nedenleri olabilir, başlata dxdiag yazıp Directx Tanı Aracı üzerinden kontrol edin.
dxdiag böyle gözüküyor yani herhangi bir VRAM falan yazmıyor sadece yakalaşık toplam bellek yazıyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18.2 KB · Görüntüleme: 286