Ekran Kartımı Etkinleştiremiyorum

ahmett322

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorunum var Dell İnsprion 3521 laptobum var geçen gün recoveryle pc ye format attım fakat bilgisayarım ekran kartı olan AMD yi kullanmıyor anakartın ekran kartını intel i kullanıyor haliyle oda zayıf kalıyor oyunlarda kasıyor ekran kartı driverlerini indirdim fakat hala etkin olarak İntel olan anakartın ekran kartını kullanıyor pc AMD Radeon ekran kartımı nasıl aktivite edebilirim yardım edebilirmisiniz :(

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
amd nin sayfasında ekran kartınıza uygun sürücüyü (driver) inidirip kurun sorun düzelir.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar bir sorunum var Dell İnsprion 3521 laptobum var geçen gün recoveryle pc ye format attım fakat bilgisayarım ekran kartı olan AMD yi kullanmıyor anakartın ekran kartını intel i kullanıyor haliyle oda zayıf kalıyor oyunlarda kasıyor ekran kartı driverlerini indirdim fakat hala etkin olarak İntel olan anakartın ekran kartını kullanıyor pc AMD Radeon ekran kartımı nasıl aktivite edebilirim yardım edebilirmisiniz :(
sağ tıkalyıp grafik işlemciyle çalıştır demelisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimki nvidia arkadaşlar intelden nvidia ya geçemiyorum format sonrası oldu ve sağ tıklayıp işlemciyle çalıştır gibi bir seçenekte yok inteli devre dışı bırakınca ekran kartsız çalışıyor pc