Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kart kötü olsa alırdımda çoktan performansını seviyorum.Bir sıkıntısı var boşta 50 derece oyunlarda 75 derece civarı acaba ısındığındanmı böyle sürekli bozulup duruyor bu.
ısındığı sürece bozulur psu kaç watt? zayıfsa voltajı yüksek akımı düşük olr buda ısıtır dengesiz beslenme yakabilir de ama onun işi bitmiş sağlam psu min.400watt taksan da ısınır artık ve performansı düşer çöp o.
250 watt pc eski zaten 2 gb ram vardı 4 gb daha taktım 6 gb oldu işlemcimide değiştirdim intel core 2 duo e8500 işlemciyi aldım 775 soket bu seferde ekran kartı bozuldu.
bu pc ben ilk okul 2. sınıfa giderken düzülmüştü ben şimdi lise 1 e gidiyorum.Yapacak bişe yok yenisini alıp psuyu değiştirecem zaten psunun düşük olduğunu bende biliyordum da yani ekran kartı alırken psuyuda değiştirmeyi planlıyordum
Ekran kartın bozulup duruyoe diyorsun muhtemelen ömrünü doldurdu. O ekran kartını daha kullanmamalısın aksi takdirde diğer bileşenlere de zarar verebilir. Bütçeniz varsa sistem toplayalım.