Ekran kartım stabil değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joxen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joxen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, laptop kullanıyorum paylaşımlı ekran kartı var ama güçlü olan kartı kullanamıyorum çünkü kullandığım zaman FPS sürekli drop yiyor diğer ekran kartında böyle olmuyor nasıl çözebilirim hiçbir yerde çözümünü bulamadım sürücüler güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı Radeon R5 230m

Oxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, laptop kullanıyorum paylaşımlı ekran kartı var ama güçlü olan kartı kullanamıyorum çünkü kullandığım zaman FPS sürekli drop yiyor diğer ekran kartında böyle olmuyor nasıl çözebilirim hiçbir yerde çözümünü bulamadım sürücüler güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı Radeon R5 230m
bende laptop kullanıyorum.Stabil ve paylaşımlı ekran kartı nedir?Biraz açıklar mısın

Joxen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende laptop kullanıyorum.Stabil ve paylaşımlı ekran kartı nedir?Biraz açıklar mısın
Paylaşımlı ekran kartı 1 den fazla ekran kartı kullanma anlamına gelir örneğin film izlerken veya internette takılırken enerjiden tasarruf etmek için ve daha uzun bir kullanım sağlamak için güçsüz olan kart kullanılır, güç isteyen bir oyuna girdiğinizde veya güç gerektiren bir program açarsanız güçlü olan ekran kartı kullanılır. Stabil derken demek istediğim düzgün çalışmaması, yani birkaç saniye düzgün çalışıp birkaç saniye düzgün çalışmaması, belirli bir çalışma şekli olmamasıdır