Ekran kartım Silindi . lütfen yardım edin.

4010311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi leptop iki ekran kartlı biri intel hd 4000 diğeri nvidia geforce 520 veya 530m di. . nividia sitesinde arama yapıyorum otomatik NVIDIA Ürünü Bulunamadı

Sisteminizde herhangi bir NVIDIA ürünü bulamadık. Lütfen tekrar deneyin veya manuel arama yapın . Çıkıyo . bu nvidia birden silindi knk sağ tık yapınca nvidia denetim masası vardı kayboldu ordan anladım . sonra sağ en altta saatin yanında ki nvidia simgesine bastım ekran kartı bulunamıyor dedi. nvidia sitesine girdim ekran kartını manuel arattım .ekran kartını bilgisayarın kendi sitesinden indir dedi . casper yazdım girdim siteye leptop seri no yu yazdım ekran kartı sürücüsünü indirdim . açıyorum . sistem uyumluluğu kontrol ediliyo diyo sonra hata çıkıyo NVİDİA KURULUM PROGRAMI DEVAM EDEMİYOR . BU GRAFİK SÜRÜCÜSÜ , UYUMLU GRAFİK DONANIMI BULUNAMADI. ne yapmalıyım yardım edin :(((:(((((

4010311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş o güne ait geri yükleme noktası yok . hem olsada yapamam birsürü önemli belge var ve onları kaydedicek biyerde yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
revo uninstaller portable ile eski sürücüyü kaldır (listede görünecektir büyük ihtimalle), sonra yeni sürücüyü kur.

4010311

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş indirdim programı . nvidia ile alakalı sadece NVIDIA PhysX var . onu silimmi