Ekran kartım özellikleri

selmankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağdaştırıcımın özelliklerini açınca aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor karşıma. Burada farklı farklı MB cinsinden boyutlar var. Bu boyutların ne olduğuna bana yazabilecek biri var mı acaba? Sarı ile belirttim...

ekranalntsvt5.jpg

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ekran kartın paylaşımlı.. Toplam 527 Mb bellek kullanabiliyor. Ekran kartın için sisteminden 256 Mb ayrılmış. Sistem belleğinden ise 271 Mb

Böyledir herhalde ;)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
256 mb ekran kartın var sistemden 271mb kullanabiliyo bu sayede max 571 mb bellek kulanabilen bi ekran kartın olmuş oluyo :D

selmankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım calvaria nın dediği gibi. Çünkü ben bu aleti alırken ayrı ekran kartı var diye söylemişlerdi.Diğer 271 MB lık kısmı nasıl kullanabilirim? Sanırım ram den kullanıyor ama nasıl olacağını bilmiyorum. Bilen varsa bu olayı yapmak isterim, büyük ekran kartı lazım oluyor ara sıra ;)

Yardım etmek isteyenler için bigisayarımın marka ve modeli:
Toshiba Satellite P105-S9312

Şimdiden teşekkürler...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
selmankara dedi ki:
Sanırım calvaria nın dediği gibi. Çünkü ben bu aleti alırken ayrı ekran kartı var diye söylemişlerdi.Diğer 271 MB lık kısmı nasıl kullanabilirim? Sanırım ram den kullanıyor ama nasıl olacağını bilmiyorum. Bilen varsa bu olayı yapmak isterim, büyük ekran kartı lazım oluyor ara sıra ;)

Yardım etmek isteyenler için bigisayarımın marka ve modeli:
Toshiba Satellite P105-S9312

Şimdiden teşekkürler...

senin bişey yapmana gerek yok o gerek duydugu zaman kullanır ramı(271 i)