Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,428
Benimde pek iyi bakılmasını tavsiye ettiğim bir olay değil bu.Ama napabiliriz ki bu durum karşısında.Ben bu olaya iyi bakamam
Benimde pek iyi bakılmasını tavsiye ettiğim bir olay değil bu.Ama napabiliriz ki bu durum karşısında.Ben bu olaya iyi bakamam
Hocam uğraşsanız bile bir şey olmaz uğraşmanıza gerek yok 4 yıl geçmiş. Suç tamamen sizde.fişi duruyor lakin memleketteki evde
ben uğraşıcam
Casper Nırvana c700 araştırdım hepsinde gt940 yada gt940m ekran kartı mevcut olduğu gözüküyor vatanda vsLaptop un markası ne modeli ?
o zamanlar fazla bilgim olmadığı için özür dilerimHocam uğraşsanız bile bir şey olmaz uğraşmanıza gerek yok 4 yıl geçmiş. Suç tamamen sizde.
Benim bildiğim kadarıyla eğer laptop ayıplı mal olarak gözüküyorsa Tüketici Hakem Heyetleri durumu farklı değerlendiriyor 5 yıla kadar şikayetçi olabiliyorsunuz sanırım.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Casper Nırvana c700 araştırdım hepsinde gt940 yada gt940m ekran kartı mevcut olduğu gözüküyor vatanda vs
Hocam aygıt yöneticisinden "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmına bakar mısınız?Belki gözünüzden kaçmıştır?Casper Nırvana c700 araştırdım hepsinde gt940 yada gt940m ekran kartı mevcut olduğu gözüküyor vatanda vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zamanlar fazla bilgim olmadığı için özür dilerim
eminmisiniz driver felan kurmadığınızdan gözükmüyor olabilir ve ilk ekranda dxdiagda intel gözükür 2. sayfa ekran sayfasına bakınCasper Nırvana c700 araştırdım hepsinde gt940 yada gt940m ekran kartı mevcut olduğu gözüküyor vatanda vs
orayada baktım aynıydıHocam aygıt yöneticisinden "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmına bakar mısınız?Belki gözünüzden kaçmıştır?
tekrar tekrar kontrol ettimeminmisiniz driver felan kurmadığınızdan gözükmüyor olabilir ve ilk ekranda dxdiagda intel gözükür 2. sayfa ekran sayfasına bakın
Uğraş. Belki de mağaza yoktur bile ismi değişmiş bile olabilir.fişi duruyor lakin memleketteki evde
ben uğraşıcam
Casper Nırvana c700 araştırdım hepsinde gt940 yada gt940m ekran kartı mevcut olduğu gözüküyor vatanda vs
Ups yapacak bir şey yok o zaman...orayada baktım aynıydı
tekrar tekrar kontrol ettim
oluşturucu kısmı?Dxdiagdan oluşturucu kısmını atarmısın.Öyle bir sorun olmaz
Coreİşlemcin Intel Pentium ya da Celeron mu?
Neden sistemini yazmıyorsun?
Windows tuşu+R ye bas oraya dxdiag yaz orada oluşturucu kısmı vardıroluşturucu kısmı?
Laptop'un detaylarını lütfen bizimle paylaşabilir misiniz?
cpu z nin ekran fotoğrafını atar mısınız?orayada baktım aynıydı
tekrar tekrar kontrol ettim
Neden sistemini yazmıyorsun?
maalesef çıkmıyorWindows tuşu+R ye bas oraya dxdiag yaz orada oluşturucu kısmı vardır
Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartını görebiliyor musunuz?
- İşletim Sistemi (OS): win10 home 64 bit
- İşlemci (CPU): İntel Core i7 6500U çift ççekirdek 2.50GHz
- Bellek (RAM): 12 GB RAM.
- Ekran Kartı (GPU): Standart GeForce GT940 (değilmiş)
- Depolama (HDD): Yeterli Boş alan Mevcut
- DirectX: Direct X 12.
maalesef çıkmıyor
Banane başka varyantından. Kendininkini yazar mısın? Ya da Allah rızası için TeamViewer kur ben kendim bakar, konuya da yazarım.
maalesef çıkmıyor
direk arama kısmına dxdiag yazabilirsin
maalesef çıkmıyor
evet yine aynı sonuçAygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartını görebiliyor musunuz?
genelde öle açıyom zaten açıklamada belirttiğim gibi baktımdirek arama kısmına dxdiag yazabilirsin
Neden bu kadar takıyorsun ki değilmiş ekran kartı.Banane başka varyantından. Kendininkini yazar mısın? Ya da Allah rızası için TeamViewer kur ben kendim bakar, konuya da yazarım.
Yokmuş işte daha ne.direk arama kısmına dxdiag yazabilirsin
Yapacak bir şey yok.e
evet yine aynı sonuç
genelde öle açıyom zaten açıklamada belirttiğim gibi baktım
knk heryerden baktım nvidia denetim masası ekran kartı algılamadı nvidia ya aitÇift ekran kartlı olabilir, Aida64 yada aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz
O zaman dolandırıcılığı ispatlayacak materyaller toplayabilirsin yada hiçbir şey yapmayabilirsin ama şu durumda olumlu bir sonuç alınabilir olduğunu pek düşünmüyorum.knk heryerden baktım nvidia denetim masası ekran kartı algılamadı nvidia ya ait
ilk olarak geçmiş olsun. 2. olarak ahhaahahahahahahha çok komikArkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim