4 Haziran 2021 #1 S Skurth Öğrenci Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 Gtx 1650 Super ekran kartım hem boşta hem oyunda coil whine yapıyor ama oyundayken çok daha fazla oluyor ses . Boşta yapması normal midir ?
Gtx 1650 Super ekran kartım hem boşta hem oyunda coil whine yapıyor ama oyundayken çok daha fazla oluyor ses . Boşta yapması normal midir ?
4 Haziran 2021 #2 T ThorJ Dekan Emektar Müdavim Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 7,407 Çözümler 25 Reaksiyon puanı 9,805 Puanları 2,008 Konum Ankara Skurth dedi ki: Gtx 1650 Super ekran kartım hem boşta hem oyunda coil whine yapıyor ama oyundayken çok daha fazla oluyor ses . Boşta yapması normal midir ? Genişletmek için tıkla ... Coil whine herhangi bir zamanda da olabilir ama coil whine olduğundan emin misiniz?
Skurth dedi ki: Gtx 1650 Super ekran kartım hem boşta hem oyunda coil whine yapıyor ama oyundayken çok daha fazla oluyor ses . Boşta yapması normal midir ? Genişletmek için tıkla ... Coil whine herhangi bir zamanda da olabilir ama coil whine olduğundan emin misiniz?