Ekran kartım aygıt yoneticisinde ve bilgisayar da yok gozukuyor

Enessvl44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle abilerim kardeslerim selamlar 4 sene once almis oldugum casper nirvana laptopu sorunsuz sekilde kullaniyorum bundan 2 hafta once bilgisayari windows 10 un kendi ozelligi ile sifirladim sonra ekran karti driverini kurdum sorunsuz bi sekilde kuruldu calisti felan bilgisayari kapattim sabah actim aygit yoneticisinde gozukmuyor sag tikta nvidia denetim masasi gelmiyor tekrar driver yuklim dedim bu sefer driver bu sisteme uygun degil diyor ekran kartinda arzalanma var diye dusundum ama icini acip baktigim da bi sorun goremedim lutfen yardimci olurmusunuz
IMG-20180817-WA0026.jpeg
IMG-20180817-WA0021.jpeg
IMG-20180817-WA0023.jpeg

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Ekran kartının arızalandığı içini açıp bakarak öğrenemezsin temiz kurum yap öyle dene driver'ları da windows 10 kendisi güncellesin harici bir yazılım felan kullanma bakalım aynı sorun devam edecekmi..

furyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde bi sorunum var aygıt yöneticisinde ekran kartı modelimin yanında sarı ünlem işareti var ve dxdiagda ekran kartım yok olarak gözüküyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Aygıt yöneticisinde ünlem işareti varsa driver yüklü değildir driver yüklüyse silip tekrar güncel driver yükle..

furyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görüntü bağdaştırıcılarında ünlem var driverde güncel ha birde catalyst contorol center açılmıyor başlatılamıyor diye hata veriyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

2 gündür tekrar tekrar driver silip gunceliyom kafayı yicem

bazende atikmpag.sys mavi ekran hatasını veriyor

Son düzenleme:

iso38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba hocam kronik ekran kartı chipset arızası oluşmuş nvidia markalarda genelde sarı ünlem hatası ya da kartı hiç görmez aygıt yöneticisinde benim gönderdiğim bir firma var gayet başarılı işçilikleri var şu videoyu izle aklına yatarsa gönderirsin