Marco Diaz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 179
Arkadaşlar böyle bir skıntı var bilgisayarımda.Ve ayrıca ekran kartımın sıcaklığını ölçemiyorum bu yüzden.
islemcin intelse normalArkadaşlar böyle bir skıntı var bilgisayarımda.Ve ayrıca ekran kartımın sıcaklığını ölçemiyorum bu yüzden.
Ama amd ekran kartım niye intel graphics diye gösteriyorkiislemcin intelse normal
Laptop mu?Ama amd ekran kartım niye intel graphics diye gösteriyorki
evetLaptop mu?
2 ekran kartınız var. CPU-Z'den bir bakın bakalım. Afterburner'da ölçmek isterseniz 2 tane olduğundan 1. GPU ve 2. GPU olarak gösterir.
ekran kartımı göstermesi ve sıcaklığını ölçmesi için hangi uygulamayı kullanıcam2 ekran kartınız var. CPU-Z'den bir bakın bakalım. Afterburner'da ölçmek isterseniz 2 tane olduğundan 1. GPU ve 2. GPU olarak gösterir.
aygıt yöneticisinde intel hd graphics ve amd radeon gözüküyorSürücünüz yüklü değildir internetten ekran kartı modelinizin sürücüsünü bulup yükleyin.
tamam çok sağol ama ben amd radeonun sıcaklığını ölçmek istiyorumMerhabalar, görev yöneticisinin performans sekmesinde 2 adet GPU olmalı "GPU 0" grafik işlemci GPU'su "GPU 2" ise ekran kartındır. Dilersen grafik işlemci GPU'usunu devre dışı bırakabilirsin ama bunu önermem. Zaten GPU 1 gerekli durumlarda kullanmak için ayarlıdır.
sıcaklık ölçmek için speccy kullanabilirsinekran kartımı göstermesi ve sıcaklığını ölçmesi için hangi uygulamayı kullanıcam
tamam çok sağolsıcaklık ölçmek için speccy kullanabilirsin![]()
Eğer Windows 10 kullanıyorsen programsız olarak Win 10 2004 güncelleştirmesini yaparsan da ekran kartının sıcaklığını görev yöneticisinden görebilirsin bu arada.tamam çok sağol ama ben amd radeonun sıcaklığını ölçmek istiyorum