Ekran Kartı

RespecT13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar Hepinize Öncelikle Selamlar Bir Kaç Hafta Önce Bilgisayarın Başındaydım Lanet Olası Elektrik Gidip Geldi Ve Bi Daha Açtığımda Ekran Da No Video İnput Yazıodu Daha Sonra Sleep Moduna Geçip Uyuyor Pcde İki Ekran Kartı Girişi Var Ben eski yeridnen çıkartıp diğerine bağladım oldu fakat bu sefer de oyun açmıyor ve 64 mb olarak gösteriyor Ne Olur Yardımcı Olun NasıL Çözcem şimdiden Saolun.....

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tahminen anakartının bazı veriyolları yanmıştır. bizim arkadaşınkinde elektrik kesintisinden diğil başka bi sebepten dolayı kasanın ön tarafındaki usb girişleri çalışmıyodu flash diskini kasanın arkasına takıydun. senin anakart iyi bişeye benziyo onlar 200 lira falandır söyliyim geçmiş olsun.

RespecT13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi Be Abii NasIL emin olcam Yandığına O Yerleriinn...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ekran kartını çıkart sonra geri tak, daha sonra tekrar dene.
eğer yine çalışmazsa kartı başka bir bilgisayarda deneyerek anlayabilirsin. Eğer diğer bilgisayarda kartın çalışıyorsa sorun anakarttadır, eğer çalışmıyorsa sorun ekran kartındadır...

RespecT13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaberdey üstadım eğer anakrtan olsaydı diğer girişte çalışmazdı ben böle tahmin ediom ama uygulayacam tekrar

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
anakartında onboard ekran kartı varsa ekran kartını çıkart, monitörü o/b ekran kartına takıp açmayı dene..

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sen zaten şu an monitörünü onboard girişe bağlamış bulunmaktasın.
Sorunun ekran kartında tahminim yanmış.
Anakart'da sorun yok çünkü bir anakarta sağlam ekran kartı takılıyken onboard girişi çalışmaz.
Ekran kartında da sorun olduğu için onboard girişin şu an çalışıyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sistemin muhtemelen toplama. hiç bişe yapamssan ekran kartı yandı diyerek özel servisine yolla 1 hafta sonra ekran kartınızda bisorun yok ta denebilir:yes:

ya da ekran kartını götür bi tamirciye şöyle bi baksın evirsin çevirsin belki bişe anlar ama o tamir etmesin:D

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sen zaten şu an monitörünü onboard girişe bağlamış bulunmaktasın.
Sorunun ekran kartında tahminim yanmış.
Anakart'da sorun yok çünkü bir anakarta sağlam ekran kartı takılıyken onboard girişi çalışmaz.
Ekran kartında da sorun olduğu için onboard girişin şu an çalışıyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur :)

Peter in dediği gibi sen onboard girişini kullanmaktasın.Yani senin anakart üzerinde 64 lük bir tümleşik ekran kartı var ve işletim sistemin onu görmekte.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Peter in dediği gibi sen onboard girişini kullanmaktasın.Yani senin anakart üzerinde 64 lük bir tümleşik ekran kartı var ve işletim sistemin onu görmekte.

tmm şüpesiz bu böyle ama buna sebep olabilecek 2 ihtimal var ya anakartın veriyolu yanmış yada ekran kartı yanmıştır

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Anakartın veriyolu yanmış olsa anakart,onboard'a giden görüntüyü adresleyemez ve bu sefer onboard da çalışmaz.
sorun ekran karından gibi geliyor bana.
Tabi bunlar uzaktan yaptığımız tahminler :)

RespecT13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada Ekran Kartı Yanmış Gibi Gelio Bu Sene Göstermicem Pc Onarıma Öss War Kalsın Seneye :D