• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ekran Kartı

Hocam performans olarak aralarında çok bir fark olcağını sanmıyorum. Tek fark daha iyi soğutma olurki zaten bu ekran kartının oynatçağı oyunlarda (lol, csgo vs.) çok performans değişimi gerekmiyor. Ucuz olanı alabilirsiniz.

Peki 400 watt psu yeter mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Euro Truck Simulator 2 oynayacağım bu kartla çoğunlukla

Ben ekran kartımı yükseltmek istiyorum ve bütçem 1250 tl civarında ve şu kartlara bakıyorum sizce hangisini almalıyım yada başka önerdiğiniz kart var mı

SAPPHIRE PULSE RX 570 ITX 4G G5 - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 871185931

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aourus-rx-570-4gb-ekran-karti-873765244/detay
Buna bak derim; EVGA GTX 1660 - Evga Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886788725
Çok daha güçlü bir kart.

Peki 400 watt psu yeter mi?

Euro Truck Simulator 2 oynayacağım bu kartla çoğunlukla
Bunu al derim; EVGA GTX 1660 - Evga Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886788725

Anladığım kadarıyla bu kart rx 590 bandında bi kart

Kaç pin besleme istiyor?

Evet şu dediğiniz kartın testlerine baktım rx 570 i tokatlıyor her seferinde pazarlık yaparsam 1000 liraya alırım 250 tlye psu alsam (önerirseniz sevinirim) mükemmel olur

Evet şu dediğiniz kartın testlerine baktım rx 570 i tokatlıyor her seferinde pazarlık yaparsam 1000 liraya alırım 250 tlye psu alsam (önerirseniz sevinirim) mükemmel olur
250 TL'ye pek PSU bulamazsınız. Bulsanız bile C4 tarzında bomba olur. En azından 300 ya da 350 TL olsa iyi olur.