Ekran Kartı

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar birkaç gün önce konu açmıştım pc toplamayı düşünüyorum. Yanlız biraz beklememi tavsiye ettiler. Bende tavsiyeye uyacağım. Bende diyorum ki madem öyle şuanda ekran kartı alayım 1000 tl gibi bir rakama. En azından ekran kartı almam toplarken pcyi , hemde güncel oyunları bu makinede oynamaya başlarım. Şuanki sistem özelliklerim aşağıdadır. 1000 tllik bir ekran kartı alsam GTA IV , Crysis gibi oyunları kasmadan oynayabilirmiyim ? Yeni bir sistem topladığımda da uyumlu olur mu ? Yada şuanki sistemim , ram işlemci vs az mı gelir? Fikir almak istedim düşüncem saçma gelebilir. Lütfen ağır yorumlarda bulunmayalım. Bu konularda çok profesyonel değilim.
4w69j.png

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
işlemcin core 2 quad olsaydı dediğini yapabilirdin ancak çift çekirdek işlemci alacağın ekran kartına darboğaz yapacaktır. tavsiye etmem. :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Webkurum tam adamına denk gelmişsin Rts Bora konuyu gördüyse sıkıntı yok demektir:)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Webkurum tam adamına denk gelmişsin Rts Bora konuyu gördüyse sıkıntı yok demektir:)
Evet tecrübeli insanların cevapları bizim için çok iyi oluyor. Yanan ekran kartımdan sonra 512 mblik ekran kartı kullanıyorum da ondan böyle bir düşünce vardı aklımda :D

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bora dogru soyluyor. Eger birseyler alacaksan vede bunlari sirasiyla(zamanla) alacaksan once islemciden basla. Simdilik Core 2 Quad alabilirsin. Biraz daha iyi bisi istersen i5 veya i7 serisi al. Benim onerim Intel Core i5 2500K al. Fakat pahali gelebilir sen kendine gore ayarlarsin. :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bora dogru soyluyor. Eger birseyler alacaksan vede bunlari sirasiyla(zamanla) alacaksan once islemciden basla. Simdilik Core 2 Quad alabilirsin. Biraz daha iyi bisi istersen i5 veya i7 serisi al. Benim onerim Intel Core i5 2500K al. Fakat pahali gelebilir sen kendine gore ayarlarsin. :)
Teşekkürler fakat i5 2500 k için falan anakart değişmesi gerekmezmi ?

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart modelini soylersen yardimci olurum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
evet 2500K için anakartı da değişmesi gerek. soket 1155 olmalı.