İnternet kafeci mi ucuza veriyor bozuk yani malı yoksa bahsettiğin 256bit ekran kartımı bu? Sadece 256 bit olması önemli değil mesela hd6850 400tl civarında birşey 256 bit ama r7 360 380 tl civarında ekran kartı 128 bit olmasına rağmen onu geçiyor.Sadece bit önemli değil.Çok ucuza veriyor bilgisayara takıp sorunu bulduktan sonra alacağım eğer düzeltilemez ise ki babam geçen yıl ekran kartını bozmuştu yapılamamıştır çünkü tamir ettirdi 1 ay sonra yine bozuldu
Oyun oynuyacaksan pek iyi bir kart olduğu söylenemez.Ama yok ben internette gezmek flim izlemek istiyorum dersen değiştirmezsin.Bu arada psu kaç watt?Yoksa değiştirmeyi düşünmüyorum ekran kartım iyi zaten
Tam adını söyleseydin ona göre alırdın.Sistemin iyi ekran kartın kötüyse bence değiştir.Ram,İşlemci felan iyi ekran kartın buysa bence değiştirmelisinBiliyorum bit çok az öneme sahip bellek ve çekirdek hızı gibi şeyler de var 3 4 ay önce araştırmıştı m
Alacağın ekran kartına bağlı.Yeter gibi hemen hemen ama ekran kartına bağlı.Psu 450 watt diye biliyorum değiştirmem gerekli mi
R7 240 Giriş seviyesinde ekran kartı ben lol cs go oynamak istiyorum dersen iyi bir ekran kartı.R7 240 4 gb alayım mı vtx markalı
Ekran kartın şuanda sana yetiyorsa o kadar iyi ekran kartı almana gerek yok. R7 240 artık çok eskidi. En azından sapphire r7 250'ye bakın derim. Bozuk bir kartı almak çok mantıksız.Yoksa değiştirmeyi düşünmüyorum ekran kartım iyi zaten
Ama bi bellek hızı falan daha önemli
Ben diyorumki sadece bite bakılarak kart alınmaz.256 bit olsun bellek hızı saat hızı düşük olduktan sonra pek faydalı olmuyor.Misal r7 370 256 bit gtx 950 128 bit ama gtx 950 daha perfonmaslı. Anlatmak istediğim bu.Bit çok az öneme sahip değil ?
Ben diyorumki sadece bite bakılarak kart alınmaz.256 bit olsun bellek hızı saat hızı düşük olduktan sonra pek faydalı olmuyor.Misal r7 370 256 bit gtx 950 128 bit ama gtx 950 daha perfonmaslı. Anlatmak istediğim bu.