Ekran kartı yanar mı

muratuzunkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Hatirlarsaniz ssd alicam diyordum ssd alicam fakat şimdi bilginiz üzere epic games'de Gta5 ücretsiz oldu.İzledigim videoda Gta5 Online Ekran katını aşırı ısıtıyor dedi sıcaklıği artırıyor dedi benim ekran kartım AMD Radeon™ R5 M330 sizce yanar mı ve yanmasinda ram/ssd vs etki gösterir mi ?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Hatirlarsaniz ssd alicam diyordum ssd alicam fakat şimdi bilginiz üzere epic games'de Gta5 ücretsiz oldu.İzledigim videoda Gta5 Online Ekran katını aşırı ısıtıyor dedi sıcaklıği artırıyor dedi benim ekran kartım AMD Radeon™ R5 M330 sizce yanar mı ve yanmasinda ram/ssd vs etki gösterir mi ?
Yanması üzerinde ram ve SSD etkisi olmaz. İndirip kısa süreli bir test yapıp sıcaklıkları bizle paylaşırsan daha rahat yardımcı oluruz. Zaten yanacak kadar yüksek sıcaklığa ulaşmaz, ulaşırsa sistem kendini kapatır.

codeko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Büyük ihtimal yanmaz ama oyun çökecektir çok zorlanırsa

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Kaç yıl oldu kullanalı?

muratuzunkya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Yanması üzerinde ram ve SSD etkisi olmaz. İndirip kısa süreli bir test yapıp sıcaklıkları bizle paylaşırsan daha rahat yardımcı oluruz. Zaten yanacak kadar yüksek sıcaklığa ulaşmaz, ulaşırsa sistem kendini kapatır.
Ssd haftaya elime ulaşıyor elime ulaştığında bu konuda paylaşırım istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 sene civarı oldu

TeknoBird

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayar çok ısınıyor ama ssd aldığım zaman kendine gelir diye düşünüyorum birde format atarim oh mis

ssd taktığın zaman sadece oyunun yüklenme süreleri kısalır, sisteminin hızlanmasını sağlamaz yani fps performansın değişmez yada sıcaklığı artırıp azaltmaz.