Mekage
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar rx570 8gb 256bit almayı düşünüyorum ama bu değerler ekran kartını çalıştırır mi bi de ürün özelliklerinde psu 500w olmalı diyor benimki kaç?
Arkadaşlar rx570 8gb 256bit almayı düşünüyorum ama bu değerler ekran kartını çalıştırır mi bi de ürün özelliklerinde psu 500w olmalı diyor benimki kaç?
Kaç paradır kiKasanın I O yazan açma kapama yerinde yazıyor olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yeni PSU alıcaksan 80 Plus olmasına dikkat et
Kaç paradır ki
Boyle yapacağıma gtx1050ti alayım mı hem daha ucuz hem de 300w ayrıca zaten oynayacağım oyunlar cs lol valorantXIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
biraz daha para koyup thermaltake veya corsair alabilirsin daha kaliteli. xigmatek de kötü marka değildir. iyi forumlar
300 w yetmez
Ürün 300w görünüyor ama tabi 80+ vs sertifikası muhteöelem olmadığı için 300w bile göremeyebilirsin, imkanın var ise bir tane de power bakabilirsin.Arkadaşlar rx570 8gb 256bit almayı düşünüyorum ama bu değerler ekran kartını çalıştırır mi bi de ürün özelliklerinde psu 500w olmalı diyor benimki kaç?
Boyle yapacağıma gtx1050ti alayım mı hem daha ucuz hem de 300w ayrıca zaten oynayacağım oyunlar cs lol valorant
Ve sakın böye bir şey yapmayın sonra çook pişman olursuınuz.Boyle yapacağıma gtx1050ti alayım mı hem daha ucuz hem de 300w ayrıca zaten oynayacağım oyunlar cs lol valorant
Zaten 1.3k için zor ikna ettim sanmıyorum onu alacağını söyle yapsam olur mu ekran kartı modelini düşürüp güç kaynağı ve ekran kartı alsamÜrün 300w görünüyor ama tabi 80+ vs sertifikası muhteöelem olmadığı için 300w bile göremeyebilirsin, imkanın var ise bir tane de power bakabilirsin.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Zaten oynayacağım oyun Cs valorant lol falan olacak amaVe sakın böye bir şey yapmayın sonra çook pişman olursuınuz.
Trendyolnerden alacaksınız?
Son kararım rx560 alıp güzel bir spu alcamTamam ama ileride ne yapacaksınız peki? Power Sup değiştirmek ucuz maaliyet peki ekran kartı? Tabi karar sizin seçim sizin
Güzel tercih, şu an ortalama fiyatlara bu kartlar mevcut. Bir süre götürecektir seni o kart.Son kararım rx560 alıp güzel bir spu alcam
Psu'yu 2.el alıp yaklaşık 800w alacağım ya da direk sıfır 650w alacağım yer de güvenilir yer İnternet üzerinden değil bilgisayarcı var ordanGüzel tercih, şu an ortalama fiyatlara bu kartlar mevcut. Bir süre götürecektir seni o kart.
Bunu almaya karar verim nasıl senceGüzel tercih, şu an ortalama fiyatlara bu kartlar mevcut. Bir süre götürecektir seni o kart.
Fiyatına göre gayet makul görünüyor, kaçırmayın derim.Psu'yu 2.el alıp yaklaşık 800w alacağım ya da direk sıfır 650w alacağım yer de güvenilir yer İnternet üzerinden değil bilgisayarcı var ordan
Bunu almaya karar verim nasıl sence
![]()
GAMETECH GTP-700 700W 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı (140m Sessiz Akıllı Fan ) - PttAVM.com
GAMETECH GTP-700 700W 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı (140m Sessiz Akıllı Fan ) Tüm Anakart ve Ekran Kartları ile %100 Uyumlu Olup Gerçek Anlamda Fiyat Performans Ürünleridir. 2 Yıl Boyunca Gametech Türkiye Resmi Distribütörü Tarafından Garantilidir.m.epttavm.com