Bir sıkıntı olmaz DDR 4 ramler B450 anakartlarla uyumlu çalışır.(mhz uyumluysa)Hocam MSI B450-A PRO'nun sitesinden uyumluluklara baktım ekran kartında sadece MSI marka modeller vardı ve ramler de attığım ramin serisi uyumluluk listesinde yoktu.
Bir sıkıntı olmaz DDR 4 ramler B450 anakartlarla uyumlu çalışır.(mhz uyumluysa)Hocam MSI B450-A PRO'nun sitesinden uyumluluklara baktım ekran kartında sadece MSI marka modeller vardı ve ramler de attığım ramin serisi uyumluluk listesinde yoktu.
Bir sıkıntı olmaz DDR 4 ramler B450 anakartlarla uyumlu çalışır.(mhz uyumluysa)
O ramleri XMP modunu açarak (ramlere overclock) 3000mhz yapacağın için anakart üreticileri bunu yazmıyor bu yüzden listede bulamazsın,oc istemiyorum deme çünkü bu şart diyebilirim herkes bu xmp yi kullanıyor zaten zor bir şey değil tek tıkla yapılıyor hiçbir şey yapmıyorsun diyebilirim.A-XMP OC MODE'da 2667 MHZ ve üstünü destekliyor. Bunun içinde 3000 MHZ dahil. Yani uyumluluk sıkıntısı yok diyorsunuz. SSD'ye de baktım yine uyan seri numaralar yok. Ama anladığım kadarıyla kağıt üstünde yazan bilgilere göre uyumlu hepsi. Değil mi ?
O ramleri XMP modunu açarak (ramlere overclock) 3000mhz yapacağın için anakart üreticileri bunu yazmıyor bu yüzden listede bulamazsın,oc istemiyorum deme çünkü bu şart diyebilirim herkes bu xmp yi kullanıyor zaten zor bir şey değil tek tıkla yapılıyor hiçbir şey yapmıyorsun diyebilirim.
SSD de de bir sıkıntı olmaz.
Hayır sistem gayet iyi bir sorun yok.Sadece SSD den biraz şikayetçi olan var fakat kendim denemedim kesin bir sorunu var mı bilmiyorum.Anladım yani bu sistemde şuanlık uyumsuzluk yok. Önerebilceğin bir parça var mı ? Bunların yerine.
Hayır sistem gayet iyi bir sorun yok.Sadece SSD den biraz şikayetçi olan var fakat kendim denemedim kesin bir sorunu var mı bilmiyorum.
Tamamdır,Samsung çok kalitelidir,mümkünse alın fakat bütçeyi çok aştım diyorsanız corsair,crucial,apacer vs gigabyte marka SSD leri alabilirsin.Evet, SU650'ler de varmış ama 630'lar da pek bir sıkıntı yok gibi ancak ben yine Cruical, Gigabyte gibi markalari tercih edeceğim.
aliexpressten topla aşırı ucuzluyor fakat 2 aya elinde :&Amazon.tr den anakart alınır mı? Amazonun hiç TR'sinden alışveriş yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bu gösterdiğiniz anakart ramlerle uyum sağlar mı ?
aliexpressten topla aşırı ucuzluyor fakat 2 aya elinde :&
Dadg2 almayın tuf 1660ti'da soğutucu bloğu yok dual modeli gibi oyunlarda 85 derecelere çıkıyor.Arka plakası ise plastik.Ssd kronik sorunlu.Anakart çok düşük yükseltme seçenekleri iğrenç bu nedenle anakart 4 ram slotlu yapılsın yeter bence.