Herkese iyi forumlar arkadaşlar 10 yıldır kullanmakta olduğum amd phenom quad işlemci,gigabyte ga-ma78gm-ud2h pci-2.0 destekli anakart 4 gb ddr2 ram ve nvidia gforce 8800 gt 512 mb ekran kartlı bilgisayarımın ekran kartı 2 gün önce elektrik kesintisinden dolayı yandı.Nette ki araştırmalarım sonucunda anakartım pci-e 3 desteklemediği için bu bilgisayara alabileceğim en iyi ekran kartının gt 730 4 gb oldugu sonucuna vardım ama bi kaç kişiye danıştığımda gt 730 u kimse önermedi anakartımın sıkıntı çıkarmicanı 750ti ya da r7 250 almamı tavsiye ettiler fakat bütçem max 350 tl o yüzden 750 ti yi de çıkarmak zorunda kaldım.Sizden ricam sistemim çok eski olduğu için anakartımın modelini gerçekten dikkate alarak işten anlayan arkadaşların öneride bulunmasıdır.Çünkü aldıktan sonra geri verme vs gibi şeylerle zaman kaybetmek istemiyorum direk sunu al diyen olursa onu alıp geçicem emin olamadıgım tek nokta anakart,işlemci vs çok eski oldugu için aldıgım kartın çalışmama korkusu yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.