- Konuyu başlatan
peki bu nasıl 4850 e karşılaştırılınca ?
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105
HD4850 daha performanslıdır..
HD4850 daha performanslıdır..
Güzelde Kardeşim Direct 11 desteklememesi sorun çıkarmazmı sence ?
HD6670 almak daha mantıklı..
Hocam Bi kara Versek Bi O İyi Bi O İyi DiosnHangisi Daha İyi Öyle Çok Büyük Oyunlar Oynamicam Orta Seviye Bişy Zaten
Windows Xp
Başından beri HD4850'nin daha iyi olduğunu söyledim. arada fazla performans farkı yok. HD6670 directx 11 için tercih edilir.. işlemcin için en uygun ekran kartı da budur..
Uyumaya gidiyorum. ALLAH rahatlık versin..
Windows XP directx11'i desteklemiyor. DX11 kullanmak istiyorsan Vista/Win7/Win8 yüklemen gerekecek.
@ReaLTek
Sistemin genel olarak cok eski. DX11 destekli bir ekran karti sana ek olarak bir performans saglamaz.
HD 4850 isini görür. O bilgisayara fazla yatirim yapma sakin
Imkanin olunca bastan asagi yeni bir sistem kurarsin.
kardeş kusura bakma ama sen bilmeden konuşma adamın anakartının daha doğru düzgün sitesi yok kim bilir kaç yıllık chipseti yüksek ihtimal dandiktir.Kartı takınca aa bu niye çalışmıyo ama benim güç kaynağım yetiyo derse işte chipsetin voltaj vermemesidir.Bide öyle teknik değerlere bakma fps ye bak.Benim anakarta hd7750 takınca 500 watt güç kaynağı ile bile çalışmıyo heleki o kart 55 wat istiyo 250 watt güç kaynağı ile bile çalışır.Onun yerine hd6670 aldım o çalışıyo sağlam.HD6670 DX11 destekliyo hd4850 ise dx10 aralarında öyle aham şaham fark yok anca taş çatlasın 5-8 fps kadar ama bana kalırsa hd6670 alBilmeden yorum yapmayın..
![]()
http://www.hwcompare.com/10903/radeon-hd-4850-1gb-vs-radeon-hd-6670-oem-1gb/
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kusura bakmayın ama, anakarta voltaj vermeyebilir de ayrı bir saçmalık olmuş...
66 watt civarı maximumASUS HD6670 Daha İyi Yani Onu Alayım Fakat KAç W istiyor Göremedim Ben Vatanın sayfasında
ama demiyorumki o adam o kartı alınca %100 çalışmıcak diye çalışabilirde herşey olabilirkardeş kusura bakma ama sen bilmeden konuşma adamın anakartının daha doğru düzgün sitesi yok kim bilir kaç yıllık chipseti yüksek ihtimal dandiktir.Kartı takınca aa bu niye çalışmıyo ama benim güç kaynağım yetiyo derse işte chipsetin voltaj vermemesidir.Bide öyle teknik değerlere bakma fps ye bak.Benim anakarta hd7750 takınca 500 watt güç kaynağı ile bile çalışmıyo heleki o kart 55 wat istiyo 250 watt güç kaynağı ile bile çalışır.Onun yerine hd6670 aldım o çalışıyo sağlam.HD6670 DX11 destekliyo hd4850 ise dx10 aralarında öyle aham şaham fark yok anca taş çatlasın 5-8 fps kadar ama bana kalırsa hd6670 al
- - - Mesaj Güncellendi - - -
66 watt civarı maximum
hd4850 yi almayı düşünüyorum fakat onu aldıktan sonra işlemciyimi değiştirmeliyim ondan sonra değiştirmem gerekn ne var başka ?
sen bence o sisteme para harcama cidden verim alamassın o anakartın hangi işlemciyi desteklediği belli değil yüksek ihtimal pentium serisi sen 400 tl ye kadar bütçe oluşturabilirsen ekstra olarak çok iyi bi anakart+ amd işlemci alırsan hd4850 ile yüksek oyunları oynabilirsinhd4850 yi almayı düşünüyorum fakat onu aldıktan sonra işlemciyimi değiştirmeliyim ondan sonra değiştirmem gerekn ne var başka ?
Birşey değiştirmenize gerek yok. işlemcinize göre ekran kartı önerdim. voltaj vermez diyenlere de itibar etmeyin..
edit:400 tl sadece anakart ve amd işlemci ekran kartı hariçsen bence o sisteme para harcama cidden verim alamassın o anakartın hangi işlemciyi desteklediği belli değil yüksek ihtimal pentium serisi sen 400 tl ye kadar bütçe oluşturabilirsen ekstra olarak çok iyi bi anakart+ amd işlemci alırsan hd4850 ile yüksek oyunları oynabilirsin
Bu Ekran Kartı Çalışmassa Ne Yapıcam Ben Peki Hocam Sonuçta Para veriyoruz Garanti Çalışır Diomusun Bide Bu Ekran Kartını Alınca Bi İşlemci Alsam Başka Değişecek Bir Parça Kalırmı geriye ?
O sisteme masraf yapmaya değmez. işlemciniz çok düşük, o işlemci HD4850 HD6670 yukarısında ki kartlarda darboğaz yapacaktır..
Tamam işte Hocam bende işlemciyi falan mı değiştirsem diyorum ekran kartından sonra
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945plnm/sb/CS-026636.htm
Bosuna ugrasma, anakart'in core2duo core2quad gibi islemcileri desteklemiyor. Intel Pentium D, pentium 4 ve celeron gibi islemcileri takabilirsin sadece. Bosa para harcamis olursun yani..
@ReaLTek
Senin yapacagin su: Kendine göre bir bütce belirle ve yeni bir bilgisayar topla.
Birini degistirdimi hepsinin degismesi gerekecek.. eski sistem üzerinde fazla ugrasmaya gerek yok, sen direkt bütceni belirleyip yeni bir bilgisayar toplamaya basla. Bu konuda sana yardimci olacak bircok üye var.
alırsam ileride bilgisayarı toplarken onu kullanabilirmiyim başka bi ekran kartı kullanmayıp ?
Elbette kullanabilirsin.
Ama dedigim gibi, o bilgisayara kesinlikle daha fazla yatirim yapma. Parana yazik olur..
Tamam O zaman Ben Alayım bu hd4850 yi hem şimdi hemde yeni bilgisayarımda kullanırım ?
Kullanirsin, sorun olmaz.