Ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cupraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cupraa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok fazla bilgiye sahip degilim.
ıntel pentium 4 2.80 Mhz ıslemcım war.
DDR2 ram.
ekran kartım atı radeon x1550 degıtırmek ıstıyorm.
DDR3 ekran kartlarını desteklemıyebılır gibi bi durum warmıs.
128 bit almak istiyorm.
counter,dota gibi oyunlar ıcın .
biraz bilgi ile beraber tavsiye verirseniz memnun olurum.
ilgilenenlere teşekkürler.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sistem raminizin DDR2 olması ekran kartı ramini etkilemez. şu an en güncel sistemlerde ramler DDR3 iken ekran kartları GDDR5.

ekran kartı için ayrıcabileceğiniz max bütçeniz nedir, söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz. :)

cupraa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
200 tl ayırabilirm.

cupraa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ikisinide tafsiye etmiyorum ben bu işlemciyle ddr10 ekran kartı bile taksan bir işine yaramaz boşu boşuna masraf yapma derim

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ikisinden birini secermisnz bnm yerime :) ddr5 kesinlikle destekler öyle dimi? bugun bilgisayar dükkanına gittimde desteklmiye bilir fln demisti :)

--- Mesaj Güncellendi ---

birde http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009 böyle bi ekran kartı olamazmı. gunumuz oyunlarını oynamak ıcın almıyorm yakında yenı bır pc alıcam. son sormdu :/
tabiki destekler. bilgisayar dükkanındakilere bakmayın siz. GT 430 da alabilrisiniz. ben 200 lira bütçeniz olduğu için 6750 önerdim. GT 430 ile aynı fiyata HD 5670 de alabilirsiniz. daha performanslıdır. :)

http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52898

ikisinide tafsiye etmiyorum ben bu işlemciyle ddr10 ekran kartı bile taksan bir işine yaramaz boşu boşuna masraf yapma derim
evet işlemci çok eski. yeni sistem toplamak daha makul. ama zaten kendisi de yakında toplayacağını söylemiş. :)

cupraa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok tskkur ederm sgln:)