Hangi notbooku alacağıma karar verdim ama ekran kartından anlamıyorum oyunları hiç kasmaz değilmi bu : http://www.hepsiburada.com/Liste/as...px?productId=bd760149&categoryId=98#Gorseller
benimki şu anda lenovo g550 ısındığı için kapanıyor bunda böyle kapanma gibi sorun çıkarmı pekii7'ler 4 çekirdek 8 izlek olduğu için ısınması yüksek oluyo saat hızı düşük olur ancak bi sorun teşkil etmez o yönden merak etmeyinEkran kartı gayet güzel canavar gibi hakkaten hayırlı olsun güle güle kullanın
![]()
nası yani :blink:arkadaşlar ben bu laptobu 2 sene sonra alıcam daha iyiysi çıkar diyosanız Araştırmaya devam etcem
arkadaşım sananenası yani :blink:
bu açtığın konu, yazılan mesajlar, hepsi 2 sene sonra alınacak bir laptop için miydi? :huh:
ben de 2 sene içinde yeni pc toplamayı planlıyorum inşallah. konusunu şimdiden açam bari. :mrgreen:
sinirlenme, sakin ol. alınacak bişey yok.arkadaşım sanane
Çok güzel bir notebook hayırlı olsun almanı tavsiye ederim,işlemcinin 1.7 olması Senin yanıltmasın 4 çekirdekli bir işlemci buda demek oluyorki çekirdek başına 2 işlem yapma anlamına geliyorki yüksek performans demek çok iyi bi karar.1TB Hdd'ninde 7200Rpm olması blu-ray olmasıda önemli bir özellik.Güle Güle kullan![]()