Ekran kartı tavsiyesi

trsm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kasmaz kasmaz canavar makine :) hayırlı olsun :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bende pek anlamadım i7 işlemi ama 1.73 ghz ?

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
i7'ler 4 çekirdek 8 izlek olduğu için ısınması yüksek oluyo saat hızı düşük olur ancak bi sorun teşkil etmez o yönden merak etmeyin :) Ekran kartı gayet güzel canavar gibi hakkaten hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
i7'ler 4 çekirdek 8 izlek olduğu için ısınması yüksek oluyo saat hızı düşük olur ancak bi sorun teşkil etmez o yönden merak etmeyin :) Ekran kartı gayet güzel canavar gibi hakkaten hayırlı olsun güle güle kullanın :)
benimki şu anda lenovo g550 ısındığı için kapanıyor bunda böyle kapanma gibi sorun çıkarmı peki

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ekran kartı güzel ama işlemci i7 serisi için düşük ghz'li. gerçi 1,6 olanlar da var. bir de işletim sistemi 32 bit galiba. ben bu kadar para verecek olsam 64 bit ve biraz daha yüksek ghz işlemci tercih ederim.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
buda sorumu yani :S ayrıca işlemci konusunda da kafanda soru işareti olmasın.zorlandığında 2,93 e kadar çıkar...

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hayır almalısın hazır indirimdeyken.Kafan karışmasın i7'lerde o ghz problem değil hem de arkadaşın dediği gibi turboyla 2nin baya üstüne çıkabiliyor :) Isınma olayını bilemem yorumlarda yazardı ısınma sorunu olsaydı hem sağlam bi modele benziyo :)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Al...

Bu devirde Ghz problem edilir mi ? :D İşlemci hızlarını etkileyen daha önemli faktörlerde var.Notebook'un işlemcisi çok iyi.En az 3-4 sene götürür seni...

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
3-4 sene derken ben bunu en az 7 sene kullanırım

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çok güzel bir notebook hayırlı olsun almanı tavsiye ederim,işlemcinin 1.7 olması Senin yanıltmasın 4 çekirdekli bir işlemci buda demek oluyorki çekirdek başına 2 işlem yapma anlamına geliyorki yüksek performans demek çok iyi bi karar.1TB Hdd'ninde 7200Rpm olması blu-ray olmasıda önemli bir özellik.Güle Güle kullan :)

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tEŞEKKÜRELER

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

arkadaşlar ben bu laptobu 2 sene sonra alıcam daha iyiysi çıkar diyosanız Araştırmaya devam etcem

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar ben bu laptobu 2 sene sonra alıcam daha iyiysi çıkar diyosanız Araştırmaya devam etcem
nası yani :blink:
bu açtığın konu, yazılan mesajlar, hepsi 2 sene sonra alınacak bir laptop için miydi? :huh:

ben de 2 sene içinde yeni pc toplamayı planlıyorum inşallah. konusunu şimdiden açam bari. :mrgreen:

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nası yani :blink:
bu açtığın konu, yazılan mesajlar, hepsi 2 sene sonra alınacak bir laptop için miydi? :huh:

ben de 2 sene içinde yeni pc toplamayı planlıyorum inşallah. konusunu şimdiden açam bari. :mrgreen:
arkadaşım sanane

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok güzel bir notebook hayırlı olsun almanı tavsiye ederim,işlemcinin 1.7 olması Senin yanıltmasın 4 çekirdekli bir işlemci buda demek oluyorki çekirdek başına 2 işlem yapma anlamına geliyorki yüksek performans demek çok iyi bi karar.1TB Hdd'ninde 7200Rpm olması blu-ray olmasıda önemli bir özellik.Güle Güle kullan :)

Hocam benim tek çekirdeklim bile sorunsuz 4e kadar yapıyo işlemi :D:D Msn,Opera,Aimp2,Antivirüs,Oyun(Counter - Strike) :D

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim anlatmak istediğim bu değildi,sende kendine göre değerlendirmişsin :D