Ekran Kartı Tavsiye?

NeoDJV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba

Evde kendi toplamış olduğum bir kasa mevcut. Anakart MSI Z77A-GD65. 16 GB RAM taktım üzerinde ki ekran kartı ise Asus HD 6570. Şimdi 400 TL civarı bir bütçem var. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Mevcut kart 128 bit olduğu için pek verim alamıyorum. Tavsiyesi olan var mıdır?

NeoDJV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çizim vs... konularla uğraşmıyorum sadece elimde ki malzemenin hepsini kullandım mümkün mertebe maximum düzeyde tutmak istedim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Birde bütçeyi 500 TL olarak değiştirsem yani 100 TL daha gözden çıkarsam Sapphire R7 265 DUAL-X daha verimli olur mu acaba?

EDİT: Birde Sapphire R9 270 DUAL-X fiyatı 521 TL bunu da karşılayabilirim. Son olarak tavsiyeniz hangi yönde olur. Teşekkür ederim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Çizim vs... konularla uğraşmıyorum sadece elimde ki malzemenin hepsini kullandım mümkün mertebe maximum düzeyde tutmak istedim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Birde bütçeyi 500 TL olarak değiştirsem yani 100 TL daha gözden çıkarsam Sapphire R7 265 DUAL-X daha verimli olur mu acaba?

Evet o bütçeyle o kartı almanız daha iyi olur. Güç kaynağınız kaç watt veya marka model verir misiniz ?

NeoDJV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Onu tam hatırlayamadım maalesef yanlışım yoksa 350 yada 450 watt olması gerekli.

NeoDJV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için. En son Sapphire R9 270 DUAL-X e karar verdim :) Almışken biraz iyi olsun bari.