Ekran Kartı Tavsiye, Lütfen.

MaLison

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini söyliyeyim.Donanım konularında pek bilgim olmadığı için tavsiye istiyorum, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

-Anakart: Pegatron.
-Anakart Model: IPXSB-H61.
-CPU Türü: Intel Core i3-2120 CPU 3.30GHz.
-Ram: 6 GB (Dual) DDR3 665.1 MHz.
-Ekran Kartım: ATI Radeon HD 6350

*Bütcem 300TL ve 500TL arasındadır.

*Oyunlarda ekran kartım çok sorun çıkartıyor.Low ayarlarda bile oynayamıyorum bazı oyunları.Oynayabildiğim bazı oyunlarda da fps düşüşü yaşıyorum o yüzden, şimdi ki alacağım ekran kartımın hiç değilse mediumda güzel performans sergilese benim için yeterli o yüzden aşırıya kaçmaya gerek yok.

-Şimdiden tekrar teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara, iyi forumlar dilerim.

MaLison

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler.Bu sistemimle birlikte bu ekran kartı iyi bir performans sergilermi günümüz oyunlarına?

MaLison

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım hocam.Tekrar teşekkür ederim ilginizden dolayı, iyi forumlar.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini söyliyeyim.Donanım konularında pek bilgim olmadığı için tavsiye istiyorum, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

-Anakart: Pegatron.
-Anakart Model: IPXSB-H61.
-CPU Türü: Intel Core i3-2120 CPU 3.30GHz.
-Ram: 6 GB (Dual) DDR3 665.1 MHz.
-Ekran Kartım: ATI Radeon HD 6350

*Bütcem 300TL ve 500TL arasındadır.

*Oyunlarda ekran kartım çok sorun çıkartıyor.Low ayarlarda bile oynayamıyorum bazı oyunları.Oynayabildiğim bazı oyunlarda da fps düşüşü yaşıyorum o yüzden, şimdi ki alacağım ekran kartımın hiç değilse mediumda güzel performans sergilese benim için yeterli o yüzden aşırıya kaçmaya gerek yok.

-Şimdiden tekrar teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara, iyi forumlar dilerim.

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle tavsiye ederim

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-2...bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP