Ekran karti takinca tepki vermiyor

Enter06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim nvidia 220 ekran kartım var A960M-M3 anakart modelim işlemcim amd athlon II X2 270 ben ekran kartımı keyfi olarak değiştirmek istedim vatan bilgisayara gittim işlemcimi anakartımı filan gösterdim bilgilerini ama powecolor hd 6570 ekran kartı verdiler destekler işini görür dediler güç kaynağımında volt u yetiyor eve geldim taktım monitörün ışığı kırmızıdan sarıya geçmesi lazım ama sarı olmuyor hiçbir tepki vermiyor sanki pc kapalı gibi yeni ekran kartını söküp eski ekran kartını taktığımda ise pc sorunsuz açılıyor ama yeni ekran kartında bios a dahi gelmiyor yardım edin lütfen vatan bilgisayarada sordum ekran kartının bozuk olma ihtimalina dayanarak yenisini verdiler ondada aynı şey oldu yani ekran kartı bozuk değil yardımlarınızı bekliyorum (NOT:harddiskimde de sıkıntı yok)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=465155]Enter06[/MENTION]

Güc kaynaginin marka ve modeli nedir? Kac watt?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu sisteme 230w güç kaynağı bile yeterli fakat ekran kartınız arızalı olabilir. Bence vatana geri verin ya değişim yada iadesini isteyin. Yerine R7 240 O.C alabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güç kaynağım 400 watt frisby ekran kartımı değiştirdim daha öncede yazdığım gibi yenisini vardiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güç kaynağım frisby 400 watt ekran kartımı değiştirdim yenisini verdiler ondada aynı sorun var

Enter06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç kaynağım 400 watt frisby ekran kartım bozuk olma ihtimali yok yenisindede aynı sorun çıktı

Enter06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim mavi diğerine göre küçük uçlu olan yere sanırım vga oluyor eski ekran kartını taktıgım yere ve şuan eski ekran kartından bağlanıyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=465155]Enter06[/MENTION]

DVI deneme imkanin varsa bir de onu dene.