Selamun aleyküm arkadaşlar iyi forumlar benim sıkıntım biraz kafa yorucu neredeyse 5 saat kara kara düsündüm ama bir care bulamadim sorunum ekran kartini takinca pc den güç kesiliyor nasil derseniz su sekilde sanki powerda sorun varmis gibi kasaya kesinlikle elektrik gelmiyor gibi ama cikardigimda anakarta gelen guc kablolarini cikarip yeniden takiyorum ekran kartini takmadan powera basinca tak calisiyor bu sekilde calisir halde ekran kartini sokete yerlestirdigimde tak yeniden sanki güc kesiliyor cildirmak uzereyim arkadaslar lütfen bilir kisiler yorumlarini esirgemesinler
Not : ekran kartimin garantisi kac yil bilmiyorum ( sapphire r9 270x 2gb ) kasa toplanip bana hediye olarak geldi ekran kartinin kutusunu bulamiyorum anakart ram vb. Ayni sekilde ne yapacagimi sasirdim kutusuz alirlarmi nasil gonderirim .
Not : ekran kartimin garantisi kac yil bilmiyorum ( sapphire r9 270x 2gb ) kasa toplanip bana hediye olarak geldi ekran kartinin kutusunu bulamiyorum anakart ram vb. Ayni sekilde ne yapacagimi sasirdim kutusuz alirlarmi nasil gonderirim .