ekran kartı sürücüyü güncelleme bitmiyor.

falcon.x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar. Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartını seçip sürücüyü güncelle diyorum ama birdaha güncellediğimde sürücünüz güncel demiyor yine güncelliyor ve bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım .Şuan güncel mi bilmiyorum .Sürücünüz güncel diye yazana kadar güncelleyim mi?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Aygıt yöneticisinden yapmayın. Amd veya nvidia ne ise driver sitesinden girip kurulum yapın.

falcon.x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Aygıt yöneticisinden yapmayın. Amd veya nvidia ne ise driver sitesinden girip kurulum yapın.
amd radeon r5 benimki ama amd radeon r5 400 series mi 200 series mi bilmiyorum dxdiag>ekran dan baktım yazmıyor hangisini seçecem ben . galiba otomatik algılayarak kendisi seçiyormuş manual olmadan onu seçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd radeon r5 benimki ama amd radeon r5 400 series mi 200 series mi bilmiyorum dxdiag>ekran dan baktım yazmıyor hangisini seçecem ben . galiba otomatik algılayarak kendisi seçiyormuş manual olmadan onu seçeceğim

Aygıt yöneticisinden yapmayın. Amd veya nvidia ne ise driver sitesinden girip kurulum yapınamd nin uygulamasından güncelmi diye baktım sürücü ve yazılımlar bölümünde güncelleştirmeleri kontrol ete bastım güncel yazdı aygıt yöneticisinde sıkıntı var galiba. nasıl çözülür oradan yapmasam olurmu .uygulamadan yapsam

Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Özel detect yazılımı vardır amd nin oradan bakabilirsiniz.

falcon.x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Özel detect yazılımı vardır amd nin oradan bakabilirsiniz.

denedim idirdiğimde windows engelledi zaten var diye galiba ve amd radeon uygulamasında sürücü ve yazılımlar güncel gözüküyor ama aygıt yöneticisinde öle değil aygıt yöneticisinden yapmasam olur mu ?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
denedim idirdiğimde windows engelledi zaten var diye galiba ve amd radeon uygulamasında sürücü ve yazılımlar güncel gözüküyor ama aygıt yöneticisinde öle değil aygıt yöneticisinden yapmasam olur mu ?
Aygıt yöneticisi işin içine katmayın bence.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Amdnin kendi yazılımda güncel gözüküyorsa güncelleme bence.

En doğrusunu amdnin kendi yazılımı gösterir diye düşünüyorum.