Ekran kartı onerisi

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar g31tm-p21 ana kart sahibim, DDR3 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat ddr2 destekliyor yazıyor araştırdım PCI-E yüksekse olabilir diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

PCI-E ne demek ve kaç w bulamadım yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler

Muhyettin Ar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar g31tm-p21 ana kart sahibim, DDR3 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat ddr2 destekliyor yazıyor araştırdım PCI-E yüksekse olabilir diyorlar

Kaç parya arıyorsun bu bir 2. Soket tipi nasıl. 3 . PC özelikleri atarsan ona göre bieeyler soylim bende yeni ekran kartı aldım . Ondan baya bilgim var sen özelikleri at ona göre soyliyelim.

Ahmet Torunoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kaç parya arıyorsun bu bir 2. Soket tipi nasıl. 3 . PC özelikleri atarsan ona göre bieeyler soylim bende yeni ekran kartı aldım . Ondan baya bilgim var sen özelikleri at ona göre soyliyelim.
350 TL civarı çok pahalı artık mecbur böyle 775 socket işlemci olarak Intel q9550 sipariş verdim, ekran kartım kötü ama işte nasıl bi ekran kartı almalıyım.

Şu ekran kartı mutis duruyor sizce uyarmi Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Son düzenleme:

Muhyettin Ar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
350 TL civarı çok pahalı artık mecbur böyle 775 socket işlemci olarak Intel q9550 sipariş verdim, ekran kartım kötü ama işte nasıl bi ekran kartı almalıyım.

Şu ekran kartı mutis duruyor sizce uyarmi Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Kardeşim eğer o paraya 40 TL eklersen ben Yeni R7 240 aldım sanada tavsiye ederim orta ayarlarda GTA 5 CS go. Zula kasmadan oyantirir benim sistemim 8gb ram E5700 işlemci (yakında senin gibi bir isemvi alacam benimki çok kötü )
Ekran kartı R7 240 var .

Muhyettin Ar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Bence o Ekran kartını hiç alama çünkü araştırdım GTA falan adam akkili oyayamasin.

Birde eğer anakartiniz bu ise gönderdiğin ekran kartı uyar sen yinede birkaç kisye daha sor ama sana tavsiyem 40 TL daha ekleyip 2gb AMD R7 240 alabilirsin.
20199d1856275e3fa32858114098f06d.jpg

Muhyettin Ar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Birde kaç watt güç kaynağın var