Ekran kartı önerisi?

QuadraInvicible

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben arter effects, cinema4d gibi programlar kullanıyorum ve benim çöplük yüzünden bir yere kadar geliyor çabalarım. O nedenle fazla bütçem olmadığı için şimdilik ekran kartı değişse biraz kurtarır diye umuyorum bütçem 200-250TL. Benim çöplük;
xlpZy2E.jpg

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HD 7770 o fiyatlara alabileceğiniz bir ekran kartidir. Banada başbelası önermişti.Vatan da stoga girdiği zaman hemen sipariş vereceğim. Performansina youtube den bakabilirsiniz. Iyi günler.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
O işlemciye şuan ki ekran kartınızdan farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz. Alacağınız ekran kartı işlemcinizle darboğaz yapacağı için istediğiniz verimi alamayacaksınız. Ayrıca güç kaynağınızı belirtin.

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başbelası na sorun ben bu konularda fazla bilgili değilim. Taparalk dan girdiğim için islemcinizin resmine bakamadim.

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ancak ekran kartını Vatan dan almanızı şiddetle tavsiye ederim baya fiyat farkı var.

QuadraInvicible

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] peki ne yapmalıyım ilk olarak ne almalıyım?

QuadraInvicible

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni karşılayacak bir ekran kartimı bu peki? Mesela bununla açamadığım örneğin masa effect 3, warz gibi oyunları açabilirmiyim birde bana RAM önerirseniz çok mutlu olurum.