• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ekran Kartı Önerirmisiniz.

@Oekry Sapphire HD 7870 O.C

484 TL bana göre gerçekten çok fazla ama Sapphire HD 7700 benim için en iyi seçenek olacaktır diye düşünüyorum teşekkür ederim.

Ama kafam biraz karışık 1 GB olanların bellek hızı daha yüksek diğer yandanda 2 GB olanların ise çekirdek hızı yüksek nasıl yapmalıyım? Bellek hızı dahamı önemlidir ?

484 TL bana göre gerçekten çok fazla ama Sapphire HD 7700 benim için en iyi seçenek olacaktır diye düşünüyorum teşekkür ederim.

Ama kafam biraz karışık 1 GB olanların bellek hızı daha yüksek diğer yandanda 2 GB olanların ise çekirdek hızı yüksek nasıl yapmalıyım? Bellek hızı dahamı önemlidir ?

1 GB olanı al.

Çok soru soruyosun :lol: Fiyatına göre bu ekran kartı gayet iyi :yes:

Demek istediğim o değil tabii sor ama bu fiyata daha iyisini bulamassın yani daha iyi bir ekran kartı olsa söylerdik zaten.

Bu fiyatta bulabileceğiniz en iyi ekran kartı.

Önemli değil. Ürünü alınca buraya yazarsın fotoğraf falan at :lol:

İşlemci kötü hd 6670 üstü darboğaz yapar

Orda haklısın şunuda paylaşmadan geçmeyeyim arkadaşlar işlemcim bu buna göre örnek verin lütfen.
http://tr.msi.com/product/mb/G31TM-P21.html

Örnek verdiğiniz HD 7700 - HD 7790 buna uygunmu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HD7790 al.

Evet yeterli.

288 TL verebilirsen 7790 alıcam ama önceki mesajımda işlemcimi paylaştım bi kontrol edin lütfen darboğaz yaparmı ?

kardeş alıcaksan 2. el garantili olan al 0 almaya degmez

Ben P4 541 3.2 Ghz işlemciyle hd5670 kullanıyorum problem yaşayacağını zannetmiyorum