Sen o pc yi al en yakın yüksek bi yerden aşağı fırlat..
COD4 ve Crysis gibi oyunları oynatabilecek bi ekran kartı için öncelikle sisemini baştan aşağıya yenilemelisin![]()
Bencede...
Sen o bilgisayar ile rüyanda bile Crysis i oynayamazsın..:lol::lol:
Arkadaşlar AGP 8x - 4x degil ! 4x@4x = 8x
Arkadaşlar anakartım Gigabyte GA-8ST800
bu arada o pc bi işe yaramaz diyenler : Ben bu pc de şuana kadar hiçbir oyunda zırnık kadar sorun yaşamadım. İlk defa COD4 de sorun yaşadım. PC mden memnunum.
Ram : 1 GB
Ekran kartı : 256 - FX5500
HDD : 120 GB
İşlemci : P4
Özellikle şu Word-Exceli çalıştırır ancak diyenlere gülüyorum. Word-Excel i çalıştırır ancak dedigimiz pc ler genellikle P3 veya Celeron dur. Ki onlar bile "sadece word-exceli çalıştırır" grubunda yer almaz. Bence biraz daha bigli edinin bu konularda
Arkadaşlar anakartım Gigabyte GA-8ST800
bu arada o pc bi işe yaramaz diyenler : Ben bu pc de şuana kadar hiçbir oyunda zırnık kadar sorun yaşamadım. İlk defa COD4 de sorun yaşadım. PC mden memnunum.
Ram : 1 GB
Ekran kartı : 256 - FX5500
HDD : 120 GB
İşlemci : P4
Özellikle şu Word-Exceli çalıştırır ancak diyenlere gülüyorum. Word-Excel i çalıştırır ancak dedigimiz pc ler genellikle P3 veya Celeron dur. Ki onlar bile "sadece word-exceli çalıştırır" grubunda yer almaz. Bence biraz daha bigli edinin bu konularda
Bu bilgisayarda hiçbir oyunda sorun yaşamadın demek. Hangi oyunlar onlar dostum? mario, dynablast, fifa98 felan mı? İstersen CRYSİS'i yükle (tabii yüklemene izin verirse) o zaman görürüm bilgisayarını....Ekran kartın 4-5 yıl öncesinin kartı. Bence sen sistemini yenile eğer güncel oyunları oynamak istiyorsan.![]()
Haklı olabilirsin.. Format atmayı öğrenen ( pc ustası ) olup çıkıyor..
Sana önerebileceğim agp ekran kartları aşağıdaki listede mevcut..
Sapphire X1650PRO 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP Fiyatı = 75,00 - 80,00 YTL arası
Sapphire X1650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
HIS HD3650 Fan 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP Fiyatı = 125,00 - 130,00 YTL arası
HIS HD3650 Fan 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Daha bir çok modeli linklerde bulabilirsin.. Bu iki ekran kartı 1 gb ram eşliğinde istediğin oyunları oynatacaktır..
Kolay gelsin..