• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ekran Kartı Nasıl Monte Edilir

By Maskely

Doçent
Sinerji'den bir pc aldım ve alırken özellikle şunu belirttim "Ekran kartını monte edin" ama monte etmemişler yani ekran kartı kasanın içinde takılı ama ekran kartından 2 tae kablo çıkıyo sanki ucu bi yere bağlanmak zorundaymış gibi yardım edebilir misiniz?
(O bahsettiğim kablonun ucu arduinolarda kullanılan dişi kablolar gibi)

Sinerji'den bir pc aldım ve alırken özellikle şunu belirttim "Ekran kartını monte edin" ama monte etmemişler yani ekran kartı kasanın içinde takılı ama ekran kartından 2 tae kablo çıkıyo sanki ucu bi yere bağlanmak zorundaymış gibi yardım edebilir misiniz?
YouTube'de bir ton video mevcut. YouTube'den bakabilirsiniz. İyi forumlar. :)

Son düzenleme:
Ekran kartınıza gerekli kabloyu bağlamışsınız zaten. Boşta kalanlar kablonun fazlalığı. Takmaya çalışmayın diye zaten ters yöne kelepçelemişler. Sıkıntı göremiyorum ben.

PCI-E ek güç girişi kablosundan mı bahsediyorsunuz acaba? Ama dediğiniz kablolar ön panel bağlantıları da olabilir.

Ekran kartınızın bütün güç girişleri dolu ise sıkıntı olmaz. Dediğim gibi o boştaki uçlar sizin ekran kartınızda 1 giriş olduğu için boş. Ve siz onları takılacak gibi algılamayasınız diye ters yöne kelepçelenmiş. Eğer takılacak uçlar olsaydı kelepçelenmezdi.