Ekran Kartı Karşılaştırma Yardım Ati&Nvidia

sofualanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ustalar kusura bakmayın yeni konu açtım ama bu konuda yapılan açıklamaların çoğunu okudum ama net birşey anlayamadım. Aşağıdaki ekran kartlarından hangisi daha iyi Lütfen anlayan birinin yardımcı olmasını rica ediyorum

NVIDIA GeForce GT 630M (2 GB DDR3 ayrılmış)-(işlemci:2,3 GHz Intel Core i7-3610QM)---- VS---- AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 ayrılmış)-(işlemci: 2 GHz Intel Core i7-2630QM)

yukarıdaki ekran kartlarını işlemci performansı ve 8GB RAM i de gözönünde bulundurarak karşılaştırmak istiyorum Anlayan biri yardımcı olabilir mi?
şimdiden teşekkürler

(aslında karşılaştırmak istediğim bilgisayarlar şunlar:
1: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...lc=tr&jumpid=reg_r1002_trtr_c-001_title_r0001
2: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03428348

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nvidia ekran kartlı tercihin olsun HP nin makinalarının hepsi zaten aşırı derecede ısınıyor bunu göz önünde bulundururarak atinin ekran kartları zaten ısıyla çalışıyor diyebilirim ATİ ekran kartlı alırsan laptop'unla hem tost yapıp hem oyun oynayabilirsin :P Şaka bi yana Nvıdıa tercihin olsun ısı problemi yüzünden ama daha iyi bi tercih istiyosan HPden uzak dur (:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ati çok nadir modeller dışında Nvidiadan iyidir. Atiyi seç rahat et ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AMD fena degildir ama bi türlü sürücü gelistirmeyi beceremez. Bu yüzden herkes Nvidia tercih eder. GTX580 3gb aldim o gün bugündür cok memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARkadaşlar beim Bilgisayarım Thermaltake rampage black editon III morhorboard 0602
Bende Öncededn Nvidia Gt force fln kullanıyordum ama Bnm PC kabul etmiyordu güncelleyince Hata verip Mavi ekran oluyordu güncellemesem ekran kırpılıyordu
ATI rodeon HD 4860 aldım dayım ki ile değiştirdik o gün bu gündür rahatım bnm tercihim ATI ama Nvidia da çok iyi...