S
SDN Okuru
SDN Okuru
sürüyü neden sildiniz direk üzerine kurulum yapsaydınız
20 yıl sonra gördün işte. :mrgreen: Zaten olmayacak tüm olaylar benim başıma gelir. Doğuştan mı cenabetim neyim bilemedim ki?20 yıllık Windows kullanıcısıyım böylesini görmedim.
20 yıl sonra gördün işte. :mrgreen: Zaten olmayacak tüm olaylar benim başıma gelir. Doğuştan mı cenabetim neyim bilemedim ki?
Zaten benim ekran kartımda dahili.Bence hayatının geri kalanını ekran kartsız devam ettir. İntelin dahili ekran kartlarını kullan.
Zaten benim ekran kartımda dahili.Orjinal değil Windows sürümüm onla alakalı olabilir mi?
Denedim ama olmadı...Ati'nin sitesinden son driver'i kurup yeniden baslat. Buyuk ihtimal duzelir.
Hocam Windows'u kurar kurmaz AMD'nin sitesindeki otomatik driver bulucuyu indirdim ve o en son driverı bulup kurdu.ati radeon 2100 ün yanında microsoft corporation yazıyor demekki driver kurmamışsın otomatik windows driveri kurmuş.
Olabilir miki acaba? :confused1: (Dalga geçmiyorum yanlış anlama)C deki win 10 ile çakışıyor olabilir
Hocam Windows'u kurar kurmaz AMD'nin sitesindeki otomatik driver bulucuyu indirdim ve o en son driverı bulup kurdu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Olabilir miki acaba? :confused1: (Dalga geçmiyorum yanlış anlama)
Hemen kuruyorum hocam.bi teamwiever açsan bakarım aslında.
:biggrin:Sen Driveri kurmasısın bendede böyle oldu eski sürümü kaldırıp öyle yüükle ben sana driverini vercem yüklediğini kaldırıp öyle dene
Drivers Ati Radeon 2100 (free) - Download Latest version in english on CCM