Ekran kartı için lütfen yardımcı olurmusunuz

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar özelliklerim : http://i.hizliresim.com/q8588R.png

D-Sub W
Total Power Reduction : 34383 W
TOTAL CO2 Reduction: 26887 G

özellikler bu şekilde arkadaslar ekran kartım çok kötü sürekli mavi ekran hatası veriyor ve pes gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile kasıyor değişitirmeye karar verdim bunu almak istiyorum acaba bu ekran kartı sistemime uyarmı yardımcı olurmusunuz
- Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
ben bunu almak istiyorum sizinde 350-400 tl arası ekran kartı önerileriniz varsa yazarmısınız

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Seçtiğin kart güzel. Bir üst mimari olan R7 360 modellerine de bakabilirsin. Eğer güç kaynağı yeterli ise problemsiz çalışır muhtemelen. Güç kaynağının üzerindeki etiketin fotoğrafını at buraya yeter mi bakalım.

sonerbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar özelliklerim : http://i.hizliresim.com/q8588R.png

D-Sub W
Total Power Reduction : 34383 W
TOTAL CO2 Reduction: 26887 G

özellikler bu şekilde arkadaslar ekran kartım çok kötü sürekli mavi ekran hatası veriyor ve pes gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile kasıyor değişitirmeye karar verdim bunu almak istiyorum acaba bu ekran kartı sistemime uyarmı yardımcı olurmusunuz
- Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
ben bunu almak istiyorum sizinde 350-400 tl arası ekran kartı önerileriniz varsa yazarmısınız

elektirikli ısıtıcılar bile 1500w iken senin ekran kartı 34383 w :drool: one la öyle elektirik santrali lazım onu çalıştırmaya :thumbup1: senin yanlışın var . ekran kartının güncel sürücünü yükle hala mavi ekran alırsan parçasal arıza vardır büyük ihtimal. illada ekran kartı bozulmuş diye birşeyde yok bi bilene göstermek gerek.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mavi ekran sadece ekran kartından kaynaklanan bi sorun değil. Anakartından kaynaklanabilir, işlemcinin macununun yenilenmesi gerekebilir, ramlerde bu soruna neden olabilir. Sen önce ekran kartını değiştirde duruma göre bakarsın

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçtiğin kart güzel. Bir üst mimari olan R7 360 modellerine de bakabilirsin. Eğer güç kaynağı yeterli ise problemsiz çalışır muhtemelen. Güç kaynağının üzerindeki etiketin fotoğrafını at buraya yeter mi bakalım.
kardesim cok anlamıyorum pc den bundanmı bahsediyorsun acaba :D
Ekli dosyayı görüntüle 14940

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elektirikli ısıtıcılar bile 1500w iken senin ekran kartı 34383 w :drool: one la öyle elektirik santrali lazım onu çalıştırmaya :thumbup1: senin yanlışın var . ekran kartının güncel sürücünü yükle hala mavi ekran alırsan parçasal arıza vardır büyük ihtimal. illada ekran kartı bozulmuş diye birşeyde yok bi bilene göstermek gerek.

Bilgisayarı acarken bunlar bu w ler yazıo valla bende anlamadm

Mavi ekran sadece ekran kartından kaynaklanan bi sorun değil. Anakartından kaynaklanabilir, işlemcinin macununun yenilenmesi gerekebilir, ramlerde bu soruna neden olabilir. Sen önce ekran kartını değiştirde duruma göre bakarsın
valla bilgisayarı ilk aldığım günden belli mavi ekran veriyor 2 kere götürdüm aldığım yere sadece format atıp gönderiyorlar bıktım artık

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Sen mavi ekran kodlarını buraya yaz. Minidump klasörünü de inceleyebilirsin kodları yakalayamıyorsan. Güç kaynağı kasanın içinde arka tarafında olur. Güç kablosunun takılı olduğu yerde. Üzerinde etiket vardır fotoğrafını çekip atabilirsin buraya.

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen mavi ekran kodlarını buraya yaz. Minidump klasörünü de inceleyebilirsin kodları yakalayamıyorsan. Güç kaynağı kasanın içinde arka tarafında olur. Güç kablosunun takılı olduğu yerde. Üzerinde etiket vardır fotoğrafını çekip atabilirsin buraya.
minidumpun içinde 10-11 tane dosya var hangisini açıcam

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardesim cok anlamıyorum pc den bundanmı bahsediyorsun acaba :D
Ekli dosyayı görüntüle 14940

Bilgisayarı acarken bunlar bu w ler yazıo valla bende anlamadm

valla bilgisayarı ilk aldığım günden belli mavi ekran veriyor 2 kere götürdüm aldığım yere sadece format atıp gönderiyorlar bıktım artık
Attığın fotoğraf yanlış. Güç kaynağı kasanın içinde kutu şeklinde üzerinde çokça rakam yazar ordaki etiketin fotoğrafını atabilirsen iyi olur. Güç kaynağında yetersiz kalıyor olabilir.

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bu olsa gerek http://i.hizliresim.com/VXk09Z.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 14941

Attığın fotoğraf yanlış. Güç kaynağı kasanın içinde kutu şeklinde üzerinde çokça rakam yazar ordaki etiketin fotoğrafını atabilirsen iyi olur. Güç kaynağında yetersiz kalıyor olabilir.

attım bakarmısın

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsini kontrol etmen lazım. İstersen tamamen upload et.

http://i.hizliresim.com/QY67Zv.png bu şekil attım ama farklı türlümü acıcaz

Evet bu, güç kaynağın yeterli görünüyor. Sorun başka bi yerde olmalı

mavi ekranı veren sorunun ne olduğunu nasıl bulabiliriz yardım edebilirmisin
birde bu güç kaynağı alacağım ekran kartı için yeterlimidir?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
R7 260 TDP yani en fazla çekebileceği güç miktarı 95Watt. Senin Güç kaynağı da 12Volt kanalından 18 amper veriyor. 216Watt yani. Kartı çalıştırabilir fakat sıkıntı çıkarabilme ihtimali var genede. Performans kaybı vesaire de yaşayabilirsin. Almışken 450-500W 80 plus bir güç kaynağı alabilirsin.
Upload et derken herhangi bir bulut servisine upload edip buraya link atmanı kastetmiştim. Tabi kendinde inceleyebilirsin. Dosyaları aç tek tek içersinde hata kodlarını görürsün "*x******" gibi. Onları buraya yazabilirsin. O kodlara göre neyin mavi ekrana sebep olduğunu bulabiliriz.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://i.hizliresim.com/QY67Zv.png bu şekil attım ama farklı türlümü acıcaz

mavi ekranı veren sorunun ne olduğunu nasıl bulabiliriz yardım edebilirmisin
birde bu güç kaynağı alacağım ekran kartı için yeterlimidir?
Evet güç kaynağın yeni ekran kartına yeter. İşlemcinin macununu hiç yenilettin mi yeniletmediysen öncelikle onu halletmelisin. Çünkü macun eskidiyse işlemci verimli çalışamaz. Ayrıca kasa içindeki sıcaklığında etkisi olabilir mavi ekrana. Çözebilmek uğraş gerektirebilir mavi ekran çok illet bişey

s3rc4n51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R7 260 TDP yani en fazla çekebileceği güç miktarı 95Watt. Senin Güç kaynağı da 12Volt kanalından 18 amper veriyor. 216Watt yani. Kartı çalıştırabilir fakat sıkıntı çıkarabilme ihtimali var genede. Performans kaybı vesaire de yaşayabilirsin. Almışken 450-500W 80 plus bir güç kaynağı alabilirsin.
Upload et derken herhangi bir bulut servisine upload edip buraya link atmanı kastetmiştim. Tabi kendinde inceleyebilirsin. Dosyaları aç tek tek içersinde hata kodlarını görürsün "*x******" gibi. Onları buraya yazabilirsin. O kodlara göre neyin mavi ekrana sebep olduğunu bulabiliriz.

dosyaları ben açamıyorum ya ben uplaod etsem link atsam sen acıp inceleyebilirmisin

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Tabi incelerim elimden geldiğince anlamaya çalışırım.