A Patato
Asistan
ASUS monitörüm var ve 144 Hz + 1ms bir monitör ama ben sadece 60 Hz kullanabiliyorum...Ekran kartı almam gerkektiğini biliyorum ancak çok pahalı birşey almakda istemiyorum bir öneriniz varmı?
1000TL -1600 TLBütçe ne kadar
Ben 1060 olur mu?Bütçe ne kadar
İ7 İnsideElindeki işlemci ve PSU nedir?
960 benimBende katılıyorum o paraya rx580 veya rx590 alman daha mantıklı
144 Hz alır mıBende katılıyorum o paraya rx580 veya rx590 alman daha mantıklı
Kesin olup olmadığını nerden bulabilirim veya anlarım?Alacağını düşünüyorum
Hangi oyun için?Kesin olup olmadığını nerden bulabilirim veya anlarım?
Tamam şimdi fiyatlara bakıcaz...144 hz desteği vardır şahsen rx570 ile 144hz monitör kullanan gördüm elbette destekler
Hangi oyun için?
Birçok oyun için ama Apex oynasım acı çeker miyim?Hangi oyun için?
Apex gibi bir oyunda RX580 ile 144FPS alamazsın. CS GO gibi düşük sistem isteyen oyunlarda 144FPS alabilirsin. Ya da bütçeni arttırıp RTX2060'a yönelmelisin. Lowest ayarlarda 144FPS alabilir. Yani anlayacağın 144Hz günümüzde lüks.Birçok oyun için ama Apex oynasım acı çeker miyim?
Fortnite kaç alırım?Apex gibi bir oyunda RX580 ile 144FPS alamazsın. CS GO gibi düşük sistem isteyen oyunlarda 144FPS alabilirsin. Ya da bütçeni arttırıp RTX2060'a yönelmelisin. Lowest ayarlarda 144FPS alabilir. Yani anlayacağın 144Hz günümüzde lüks.
Med ayarlarda 144FPS alabilirsin.Fortnite kaç alırım?
Sen kendiin mi kullandın yoksa tahmin eya biyeden görün ama ben med 144 iyi ben zaten 2 High diğer hepsi Low oynuyorumMed ayarlarda 144FPS alabilirsin.
Youtube da videolar mevcut oradan söylüyorum. Tek tek sormaktansa sen de izleyebilirsin.Sen kendiin mi kullandın yoksa tahmin eya biyeden görün ama ben med 144 iyi ben zaten 2 High diğer hepsi Low oynuyorum
Pki ben aslında ne alabilirim diye sormuştum konu buraya geldi............................Youtube da videolar mevcut oradan söylüyorum. Tek tek sormaktansa sen de izleyebilirsin.
İ7 İnsideŞunu söyliyim rx580 oc ile 144 fps ye apexte çıkman kolay değil işlemcin iyiyse fortniteda 100ü geçersin. Ama 144 fps alman için ayarları azcık kısman lazım