Ekran kartı gözükmüyor

avegens2794

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce internetten video izlerken 3 dk'da bir görüntü kasmaya başlamıştı.Kasma sorunu başladığında touchpad'e dokunduktan sonra görüntü düzeliyordu.Bunun önüne geçmek için ekran kartı driverlarını kaldırdım ve tekrar yüklemeyi düşündüm fakat şu anda dxdiag ve aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor.
Driver kaldırıp aygıt yöneticisinden bakınca önünde ünlem işareti olarak ekran kartının ismi gözüküyor ancak driver yükleyince ekran kartı kayboluyor.
Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bilgisayar: Acer Aspire E1-571G
Ekran kartı:Nvidia 710M

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ekran kartının cdsi yokmu ondan yüklemeyi denesen bi ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Daha önce internetten video izlerken 3 dk'da bir görüntü kasmaya başlamıştı.Kasma sorunu başladığında touchpad'e dokunduktan sonra görüntü düzeliyordu.Bunun önüne geçmek için ekran kartı driverlarını kaldırdım ve tekrar yüklemeyi düşündüm fakat şu anda dxdiag ve aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor.
Driver kaldırıp aygıt yöneticisinden bakınca önünde ünlem işareti olarak ekran kartının ismi gözüküyor ancak driver yükleyince ekran kartı kayboluyor.
Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bilgisayar: Acer Aspire E1-571G
Ekran kartı:Nvidia 710M

ekran kartını kaldırınca zaten ekran kartı gözükmez sistemde kart yok diye uyarı verir yazı yazar ama halbuki var çalişması içinde driverini kurman gerek..

Acer Aspire E1-571G sitesinden ekran kartı driverni indir kur yada nvidianin siesinden
eğer devam ederse sorun cihaza format atmanda fayda var ;)

avegens2794

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum.
Ekran kartı driverını hem nvidia'dan hemde Acer'ın kendi sitesinden indirip kuruyorum fakat ya bu grafik sunucusu donanımı bulamadı hatası alıyorum ya da kurulsabile nvidia denetim masasını açamıyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende de 710m ekran kartı var laptop samsung ne hatası veriyor şuan

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum.
Ekran kartı driverını hem nvidia'dan hemde Acer'ın kendi sitesinden indirip kuruyorum fakat ya bu grafik sunucusu donanımı bulamadı hatası alıyorum ya da kurulsabile nvidia denetim masasını açamıyorum.

daha önce kuruluyormuydu gördünmü gözünle?

şöyle bir olay oluyor REV dediğimiz birşey var..

mesela

asus x550ju üretiyor adam.

2 tane üretiyor aynı isimde
birinde ekran katı var
birinde onboard ekran kartı var daha ucuz

ama asuusn siteisnde sana driver verir ama kurmasın sürücü yok çünkü rev sürümü farklı.

yada ekran kartını birisi sökmüşte olabilir eğer laptopu tamire falan verdiysen.