Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler sorunum şu şekilde herhangi bir oyuna girdigim zaman Ekran kartına yük binince ekran gidiyor no video input yazıyor mesela GTA 5 te bir kaç dakika sorun yok sonra patlamalı vs bir sahnede ekran gidiyor no video input yazıyor bazı oyunlarda giriş ekranında ekran gidiyor occt programı ile ekranı kartını test et diyorum yine ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor üstte hata tespit edilmedi yazıyor ama altta hata tespit edildi diyor bu arada buraya neden resim yükleyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acil cevap verebilecek varmı bu arada ben neden resim yükleyemiyorum bir hata ile karşılaştık diyorArkadaşlar merhaba herkese iyi günler sorunum şu şekilde herhangi bir oyuna girdigim zaman Ekran kartına yük binince ekran gidiyor no video input yazıyor mesela GTA 5 te bir kaç dakika sorun yok sonra patlamalı vs bir sahnede ekran gidiyor no video input yazıyor bazı oyunlarda giriş ekranında ekran gidiyor occt programı ile ekranı kartını test et diyorum yine ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor üstte hata tespit edilmedi yazıyor ama altta hata tespit edildi diyor bu arada buraya neden resim yükleyemiyorum
Son düzenleme: