Ekran kartı görüntüyü kesiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muto37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler sorunum şu şekilde herhangi bir oyuna girdigim zaman Ekran kartına yük binince ekran gidiyor no video input yazıyor mesela GTA 5 te bir kaç dakika sorun yok sonra patlamalı vs bir sahnede ekran gidiyor no video input yazıyor bazı oyunlarda giriş ekranında ekran gidiyor occt programı ile ekranı kartını test et diyorum yine ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor üstte hata tespit edilmedi yazıyor ama altta hata tespit edildi diyor bu arada buraya neden resim yükleyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler sorunum şu şekilde herhangi bir oyuna girdigim zaman Ekran kartına yük binince ekran gidiyor no video input yazıyor mesela GTA 5 te bir kaç dakika sorun yok sonra patlamalı vs bir sahnede ekran gidiyor no video input yazıyor bazı oyunlarda giriş ekranında ekran gidiyor occt programı ile ekranı kartını test et diyorum yine ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor üstte hata tespit edilmedi yazıyor ama altta hata tespit edildi diyor bu arada buraya neden resim yükleyemiyorum
Acil cevap verebilecek varmı bu arada ben neden resim yükleyemiyorum bir hata ile karşılaştık diyor

Son düzenleme:

GEGEBYTE

Asistan
Reaksiyon puanı
20
bios ve sürücü güncellemesi yapabilirsin yada windows sürümünden kaynaklı ise 2004 sürümüne güncelleyebilirsin

sado3838

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ekran kartınızın marka ve modeli nedir öncelikle

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhaba ekran kartınızın marka ve modeli nedir öncelikle
Zotac GTX 1650 süper

bios ve sürücü güncellemesi yapabilirsin yada windows sürümünden kaynaklı ise 2004 sürümüne güncelleyebilirsin
Ekran sürücüleri güncel

Biosla vs alakalı olabilirmi ama ilk 1 saat sorun yoktu daha sonra sorun çıktı

Son düzenleme:

GEGEBYTE

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Zotac GTX 1650 süper

Ekran sürücüleri güncel

Biosla vs alakalı olabilirmi ama ilk 1 saat sorun yoktu daha sonra sorun çıktı
Farklı sürümleri deneyin

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Farklı sürümleri deneyin
Tamam ama ilk bir saat sıkıntı yoktu daha sonra sorun çıktı yinede deniyeyimmj birde mesela pubg lite oyununda bir sıkıntı yok ama GTA 5 te bir kaç dakika sonra ekran gidiyor no video input yazıyor

Farklı sürümleri deneyin

Farklı sürümleri deneyin
Birde ben buraya resim yükleyemiyorum sizdedemi böyle yoksa bendemi sorun var