Yunus5561
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 210
RX 560 2500 TL olarak gördüm Hepsiburada da sanki düştü ama hatırlamıyorum sizce ekran kartı fiyatları düştü mü?
Ben bir dusus goremiyorum sahsenRX 560 2500 TL olarak gördüm Hepsiburada da sanki düştü ama hatırlamıyorum sizce ekran kartı fiyatları düştü mü?
2500 TL az para değil sadece düşüp düşmediğini merak ettimBen bir dusus goremiyorum sahsen
2500 Tl az para mi ben hazir sistem onericem birilerine bulamiyorum iyi bir sey
Dolarin yuksek oldugu icin asiri yuksek degil @phanmetal anlatsin benim anlata anlata dilimde tuy bittiDolar bu kadar yükselirken düşmesi pek olası değil
Hem dolar yüksek hem de fırsatçı çok.Dolarin yuksek oldugu icin asiri yuksek degil @phanmetal anlatsin benim anlata anlata dilimde tuy bitti
Hocam ana neden dolar degil ben dolar etki etmez demiyorum ama asil neden bu stok sorunlari cip kirizi mining talep cok pandemi gemiyle 1 e gelen sey 5 6 ya gelmeye basladi gibi gibiHem dolar yüksek hem de fırsatçı çok.
Çok etkenden biri işte makale mi yazalımDolarin yuksek oldugu icin asiri yuksek degil @phanmetal anlatsin benim anlata anlata dilimde tuy bitti
Evet orada 500 birim olan burada 5000 birim ama suan tum dunyada saydiklarim gecerli ben dolar etki etmiyor mu diyorumÇok etkenden biri işte makale mi yazalım![]()