Ekran Kartı Driver Güncellememe Sorunu

GT Ezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Ekran kartımın sürücüsü eski bir sürücüydü. Tom Clancy's Rainbow Six : Siege oynamak istediğimde ciddi görüntü problemleri oluyordu. İnternetten araştırdığımda sürücü güncellemesi yapmamız gerektiği yazıyordu. Ben de AMD'nin sitesinden ekran kartıma uygun en güncel sürücüyü indirdim. Eski sürücüyü sildim ve kurmaya başladım ancak "Tespit sürücüsü hatası. AMD'ye başvurun." şeklinde hata verdi. Ben de aygıt yöneticisi üzerinden elle kurulum yaptım ve bu sefer de imza hataları verdi. İnternetten araştırıp imza korumasını kaldırdım ve kurdum. Bu sefer hata vermedi ama bilgisayarı açtığımda Kod 52 yani imzasız sürücü hatasını gördüm. Ne yaparsam yapayım yeni sürücüyü yükleyemiyorum :(

İşlemci:AMD Athlon x4 840 Quad Core
Anakart:MSİ A68hm e33 v2
Ekran kartı:R7 240(aygıt yöneticisi ve dxdiag'da HD 7700 series olarak gözüküyor nedenini anlayamadım.)
İşletim Sistemi:Windows 7 Professional 64 bit(Biliyorum destek bitti ama ben zaten AMD'nin sitesinden w7 64 bit uyumlu olanını indirdim.)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bilgisayara temiz format at sürücünü AMD Auto Detect ile sürücünü güncelleyebilirsin.

GT Ezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format atmadan AMD Auto Detect denesem olur mu?

GT Ezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD Autodetect indirdim Crimson 16.3.2 önerdi ama indirmeye başlayınca 1 saniye sonra indirme tamamlandı yazıyor ben de internetten buldum indiriyorum umarım olur bu sefer :)

GT Ezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam önerdiği sürücüyü kurdum ve sorun düzeldi :)

EnesGokhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aynı sorun bendede var 1 saniye sonra indirme tamamlandı diyor bir çözümü varmıdır ? teşekkürler