Merhaba,Arkadaşlar gtx 750ti aldım taktım fakat actıgımda ekran siyah calısıyor fan felan dönüyor acaba bundan önceki driver dan dolayı olabilirmi
Başka kablo ile denedin mi? Ramler tam oturmuş mu? PSU kaç W ve sistemin nedir?Hayır hiçbir şey gözükmüyor yeni ekran kartımda dönüştürücü kullanmıyorum ama öncekinde kullanıyordum
Hangi kablo ile monitöre bağladın?Ekran kartı ödü gerektirmiyor ramlar oturtulmuş durumda
Başka kasada çalıştıBaşka monitör de başka pc de dene.
Mavi küçük kablo ile bilgisayarcıya bıraktım bios felan güncelleyecek olmadı anakartta sıkıntı var demektirHangi kablo ile monitöre bağladın?
VGA değil de DVI ya da HDMI bir kablo ile dene.Mavi küçük kablo ile bilgisayarcıya bıraktım bios felan güncelleyecek olmadı anakartta sıkıntı var demektir
Bilgisayarcı güncellicemiş biosu felan olmadı anakart denicek inşallah olucakimhotepe göre görüntü vermeyen pcnin biosunu resetle diyor.
Anakart logosu geliyorsa PSU sistemi beslemeye yetiyordur. Sistemin genel özelliklere nedir?anakart logosu geliyor orda
Anakartın sitesine gir. Oradan anakartının modelilini bul. Sürücülüler ve Güncellememeler bölümünden biosa gel. En üsttekini indir ve biosu güncelle.2*4 gb = 8 gb ram anakart logosu geliyor ancak orda donuyor başka birşey göstermiyor . biosum en son 2011 güncellenmiş eski olmasından kaynaklanabilir mi ? çözemedim bir türlü anakart modelim 2abf diyor o model driverı bile bulamıyorum
kesin demiyorum ama % 90 diyorum çünkü 300 watt eski bilgisayarlarda bile sorun yaşatır. ayrıca güç kaynağı ile bios ekranında rahatça gezinebilirsiniz ama yük olduğunda bilgisayar kapanabilir. bios ekranı çok az yük bindirdiğinden pc çalışmasına devam eder. önemli olan bios ekranı değil bilgisayarı yük altında çalıştığı gerçek sistem ekranıdır.Ekran görüntüsü gelmeme sebebi 300 w yetersiz olduğundan olsa alıcamda bilgim yok kesin olarak neyden kaynaklanıyor
Temiz kurulum yapmayı denedin mi?Sorunun hala neden kaynaklandığını çözemedim anakart uyumsuz diyor bilgisayarcılar internette araştırdım aynı anakartla aynı ekran kartını çalıştıranlar var sebebi nedir yokmu bilen arkadaş :S