Ekran karışıyor, renkler birbirine giriyor...

LegendSaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarımda bazı oyunları oynarken resimdeki gibi renkler karışıyor ekran birbirine giriyor ne olduğunu anlayamadım...

9ubwb.png

Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

erdem45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartın ne senın kardesım ekran kartını dıreverlarını yukle sorun kalkar ortadan

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bence sen o oyunları farklı bir kaynak kullanarak yeniden yükle

LegendSaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driverları yükledim her seferinde de güncel tutuyorum ayrıca bu sorun sonradan ortaya çıktı daha önceleri yoktu böyle bir şey...
Webnick oyunları kendi sitesinden alıyorum hatalı çıkma olasılığı yok ayrıca dediğim gibi aynı oyunu daha önce (aynı kaynaktan) sorunsuz oynuyordum sonradan başıma geldi bu olay...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Kardeşim aynı sorun bendede var. Ne yapacağımı bilmiyorum ama ekran kartının driverini silip baştan kurmanda fayda var diye düşünüyorum

LegendSaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürüm güncellerken zaten baştan kurmuş gibi bir işlem olmuyo yani sorun driverdaysa düzeltilmiyomu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler ben pes 13 oynarken renkler karışıyo birbirine giriyo her seferinde reset at at bi hal oldum bi çözüm söleyin beyler ya

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
çözüm: Ekran kartinin son çikan driver 'ini indir yükle sorun çözülecektir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben ekran kartından anlamam nasıl yapcam sölermisiniz

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne demek anlamam ekran kartından.. Markasını modelini öğren önce , faturaya bak.Sonra google dan driver yazınca sitesine girersin indirir kurarsın.
Bu arada ilk resimleri görebileydik iyiydi konu eski ama benzer sorunlar hala çok fazla..

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Faturasına bak . Fatura yok mu ?
Sök kasanın kapağını ordan bak.
Anlamıyom dersen , anakartın üzerindeki en büyük dik takılı parçadır. Oradan bak hiçbirşeye dokunmadan geri kapat gel.