Ekran Görüntüsü Hakkında

ex-Factor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Philips 190CW7 kullanıcısıyım

Arkadaşlar benim ekranım sığmıyor sitelerde gezerken içinde kayboluyorum öğrendiğim kadarıyla sadece Philips LCD monitörlarde Driver olayı var görüntü ayarlarından daha küçük çözünürşüğü seçiyorum daha çok küçük oluyor,örnek oluşturması açısından bir ss

adszzj6.jpg

adszmo9.png

tüm driverler yüklü olmasına rağmen böyle :^) 2 tane program geliyor monitorla beraber 2 sinide kurmama rağmen bir düzelme olmadı anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sorununu tam anlamadım ama Renk ayarını 32 Bit yap bide çözünürlüğü 1024*768 yap bakalım..

ex-Factor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok küçük oluyor o zamanda görüntü ayarlarındaki bütün çözünürlükleri denedim

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sitelerin çoğunun standardı 1024*768 ama bence öle tut zamanla alışırsın..

ex-Factor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun sadece siteler değil normal masaüstünde gezerkende çok sinir bozucu bir durum

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
O zaman 1024*768 yap ama yazı tipini (DPI) yükseltmeyi dene.. Varsayılan ölçek 96 DPI'dır 120 yapmayı dene.. ( masaüstüne sağ tıkla ve açılan menüden »Görüntü«ye tıkla. Daha sonra buradan »Ayarlar« sekmesine geç ve »Gelişmiş»e tıkla)

ex-Factor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
söyşlediklerini yaptım çok cırt bir görüntü oldu net değil yazılar çok ince

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Alala :S valla aklıma şimdilik bunlar geldi =)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ekran kartının suruculerini guncelle bide eğer donanimin eskiyse ancak 800 x600 ü destekler.
bide firefox 3 te bende de gezinirken aynı seyler oluyo ama her zaman diil.bide operada veya ie de ayni siteyi acmayi dene eger onlarda da aynı sorun oluyosa ozaman gene ekran ayarlarındandır problem .eger problem yoksa kullandıgın tarayıcını degistirmek zorundasın demektir.
bilgisayarının sistem ozellikleri nedir??

ex-Factor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
centigrade dedi ki:
ekran kartının suruculerini guncelle bide eğer donanimin eskiyse ancak 800 x600 ü destekler.
bide firefox 3 te bende de gezinirken aynı seyler oluyo ama her zaman diil.bide operada veya ie de ayni siteyi acmayi dene eger onlarda da aynı sorun oluyosa ozaman gene ekran ayarlarındandır problem .eger problem yoksa kullandıgın tarayıcını degistirmek zorundasın demektir.
bilgisayarının sistem ozellikleri nedir??
Tarayıcıyla ilgili bir sorun değil galiba sürücüleri çok defa güncelledim fayda etmiyor

Sistem Özellikleri;
adszzg6.png

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sistem özelliklerin gayet iyi ekran ayarlarını kurcalıyarak en uygun şekle getirmen lazım.herşeyi denedim olmadı diyosan en yakınındaki bu işten anlayan birine sor derim.çünkü uzaktan yardım etmek hakikaten zor.benim aklima şu an için başka tavsiye gelmiyo ama hatırlarsam gene yazarım.kolay gelsin

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows görüntüsü ekranın ortasında mı kalıyor, soruyu anlamadım valla. lcdlerde auto yazan bi tuş vardır, tam olarak görüntüyü ekrana yayar.