Ekran gidiyor

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar daha düne kadar hiçbir şey yoktu bilgisayar da...Dün oyun oynarken aniden ekran gitti fanlar biranda deli gibi hızlandı baya sesli çalışmaya başladı arkaplan da hala oyunun sesleri geliyordu ama ekran gitti anlamadım reset attım devam ettim pek önemsemedim. Ama bugün denediğim de şuan açtıktan Bi 10 15 dakika sonra aynı hatayı yapıyor.Normal de 2 tane ssd var oyunları depolamak için elimde 500gb eski bir hdd vardı onu takmıştım 3 4 gün önce.Burn in test programı ile tarattım sadece cd rom da hata gösterdi bende cs romu söktüm zaten kullanmıyorum kablosunu çıkardım sorun yine düzelmedi garanti olsun dedim sonradan taktığım eski hdd nin fişini de çıkardım ama sorun hala devam ediyor.İnşallah ekran kartından filan değildir sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada hangi fan derseniz kasa için deki tüm fanlar çalışıyor. Ayrıca oyun da değil şuan masaüstünde Google da gezerken falan da olabiliyor...Normalde masaüstünde çalışmayan ekran kartı fanları ekran gidince çalışmaya başlıyor.Sorun ne olabilir sizce? Monitöre DP kablosu ile bağlı..

Mikail19o5

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Yok mu yardım edecek biri?