Yardım ekran gidip gelme sorunu

cpolatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ekranım arada bir gidip gelme sorunu yaşıyorum bunu oyun masa üstğ gibi her yerde yapıyor 2 saniyeligine gidip geliyor ne zaman yapıcagı beli olmuyor bazen hiç yapmıyor şunu söylemek istiyorum monitörüm gampower vıvıd T40 modeli ekran kartımda 4060 ful mark testi yaptım 70 derece Max görüdügü ısının 67'lerde falan duruyor ekran kartından dolayı sandım bu testleri yaptım OCCT testi gibi testler yaptığımdada bir sorum olmadı şunu söylemeliyim monitör mesnüsünden ayarları resetledim 2 gün yapmadı sonra yeniden yaptı dedim ekran kartını söküp tekrar takayım yine söküp tekrar taktım bir bucuk gün falan yapmadı yine yaptı PCI'e soketlerini değiştirdirm ekran kartına giden iki tane vardı diger ucu taktım falan düzeldi givi oldu ama yine yaptı buradan okudugum sorunla ilgili bazı şeyler gördüm ekran laydı alın işte ekran kaydında hatta yaptıgındada ekran kaydında yapıyorsa sistemseldir diye ekran kaydı aldım ama ekran kaydında gözükmüyordu sadece monitör üzerinden baktıgında ekran gidip geliyor dün oynadıgımda sistemi öglen 12 de açtım akşam 19:30 kadar yapmadı sonra yapmaya başldı yine sorun nedir bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? bügünde daha parola girme ekranında pc calıştırdığım anda yaptı ilk defa

Shiniori

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel kardeşim bende bu sorunu yaşadım geçen aylarda. bu sıkıntılar şu şekilde oluşuyor.

1- monitöründe hem hdmi ve dvi girişi varsa sen dvigirişini kulllanıyorsan hdmi kablosu almanı tavsiye ederim.
2- asus anakart kullanıyorsan bazı anakartlarda bios güncellemeleri yüzünden ekran gidip geliyor. son sürüme yada 3 yada 4 bölüm eski sürüm bios yükle düzelir.
3-

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,431
Monitörün bilinmeyen bir marka ve şüpheleri üzerine çekiyor. Eskiden monitör dahilinde Genelde kondensatör kapasitör kafası şiştiğinde böyle olaylar yaşanırdı.

Kaç defa monitör içinden kapasitör değişmişliğim var sonrasında sıkıntısız çalışmaya devam etmiştir.

Başka monitörle yada televizyonla dene kasayı. Sıkıntısız çalışması lazım.

Başka monitörlede bu duruma devam ederse.

DDU programıyla Nvidia driverleri Kökten sil. En güncel Değil, Kartına uyumlu 5 sürüm eski driveri indir kur.

Ama kurulum yapınca NVİDİA App kurma yanında. Sadece Boş Driver kurulumu yap.

cpolatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel kardeşim bende bu sorunu yaşadım geçen aylarda. bu sıkıntılar şu şekilde oluşuyor.

1- monitöründe hem hdmi ve dvi girişi varsa sen dvigirişini kulllanıyorsan hdmi kablosu almanı tavsiye ederim.
2- asus anakart kullanıyorsan bazı anakartlarda bios güncellemeleri yüzünden ekran gidip geliyor. son sürüme yada 3 yada 4 bölüm eski sürüm bios yükle düzelir.
3-
şöyle söyleyim amd rayzen 7 5700x kullanıyorum ana kartımda a520k v2 r.1.1 en son fdd güncellemesi yaptım bios olarak zaten onu bi öncesini yükleyimi en düzelni kararlı calışan sürüm nedir bimiyorum ekran kartımda 4060 rtx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün bilinmeyen bir marka ve şüpheleri üzerine çekiyor. Eskiden monitör dahilinde Genelde kondensatör kapasitör kafası şiştiğinde böyle olaylar yaşanırdı.

Kaç defa monitör içinden kapasitör değişmişliğim var sonrasında sıkıntısız çalışmaya devam etmiştir.

Başka monitörle yada televizyonla dene kasayı. Sıkıntısız çalışması lazım.

Başka monitörlede bu duruma devam ederse.

DDU programıyla Nvidia driverleri Kökten sil. En güncel Değil, Kartına uyumlu 5 sürüm eski driveri indir kur.

Ama kurulum yapınca NVİDİA App kurma yanında. Sadece Boş Driver kurulumu ya4
4060 rtx kullanıyorum monitördümde vıvıd t40 gampower işte bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-
biosu günceledim bir eski sürüme bakalım düzelicekmi dönüş saglıyacagım

Son düzenleme: