Ekran donuyor lutfen yardim edin

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı açtıktan bir süre sonra ekran donuyor ama arka planda müzik devam ediyor. Güç kaynagından kaynaklanıyor diye dusunup yeni bir power supply aldim. ilk actigimda hic bir donma olmadi rahat rahat kullandim oh be dedim. simdi acinca tekrar donma basladi. 3 4 kez resetleyince sorun kalmiyor takilma olmuyor ama ilk actigimda neden donma oluyor.

mental macunu yenilesem duzelirmi lutfen yardim edin

bundan onceki guc kaynagimdan garip garip sesler geliyordu fan donmuyormus sonra yandi ve yenisini aldim.

bundan onceki donmalarda ekranda yatay beyaz cizgiler olurdu ekran birbirine girerdi simdi direk donuyor. sizce guc kaynagindan mi kaynakli??

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Bilgisayarın donanım özellikleri nedir ayrıca hangi işletim sistemi kurulu ve nereden indirildi ve nasıl kuruldu, kasa içine ait bir iki resimde olsa iyi olurdu ?

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın donanım özellikleri nedir ayrıca hangi işletim sistemi kurulu ve nereden indirildi ve nasıl kuruldu, kasa içine ait bir iki resimde olsa iyi olurdu ?
Kardes isletim sistemi onemli degil 3 yildir pc de hic bir degisiklik yok. Son zamanlarda donmaya basladi mental macundan kaynakli bisey olabilirmi 7 8 yildir hic degistirmedim.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Mental değil Termal Macun olacak o söylediğiniz ayrıca arkadaşımız varsayımda bulunmuş işletim sistemi gayet bu durumda faktör olabilir.