Ekran kartı problemi yardım

Estrangedd00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar dun ben ekran kartimin driverini guncelledim ve guncelledikten sonra bilgisayarimda kasmalar ortaya cikti cok rahat oynadigim oyunlari oynayamaz oldum sonra sistem geri yukleme yapmayi denedim ama sistem geri yukleme basariyla tamamlanamadi diye bir hata aldim bu konuyu birkac arastirdiktan sonra ekran kartinin driverini geri yukle aygit yonetiminden diyr bir yontemle karsilastim onuda yaptim ama bu sefer ekran kartim gozukmuyor ve bilgisayarin ekrani cok garip bir sekilde buyuk gozukuyordu ekran karti gozukmuyor dedigim yani vga li falan gosteriyor simdide baslangic onarmayi actim bakalim nolucak sorunu ariyor suan yardim edicek fikirlerini paylasmak isteyen olursa bekliyorum lutfen yardim edin

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartı marka modelini verir misiniz ? Sürücüyü hangi yöntemle yüklediyseniz yanlış yüklemişsiniz.

Estrangedd00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan ki ati mobility radeon HD 5650 oncekini tam olarak hatirlamiyorum ama 6000/5000 series di herhalde

Edit:Suan bilgisayar onarma bitti normal olarak basladi ekran buyuklugu falan kalmadi ama hala ekran karti guncelleme yaptigim ati mobility radeon HD 5650